bambi

Luciafirande på förskolan

Nu är vi hemma igen efter luciatåg och fika på Zacks förskola. Det var verkligen jätteroligt att få se, även fast Zack bara satt i en av fröknarnas knä hela tiden. Men han blev inte ledsen eller ville springa fram till mig trots en stor publik och en massa kamror som blixtrade!

Jag blev lite känslosam när jag såg alla dom söta barnen stå där och sjunga, fick tårar i ögonen till och med (gravidhormoner?). Men dom var ju hur gulliga som helst! :)

Men efteråt kom chocken och han grät så fort han inte var i min famn, vilket gjorde det lite svårare att fika. Men det var trevligt ändå! Trevligt att prata med dom andra föräldrarna och få tid att sätta sig ner och prata lite extra med fröknarna. Vi stannade en stund efteråt så att Zack leka en stund efter:



Det snöade sen när vi gick hem! Men det verkar inte som om det fastnade på marken.

#1 - Linda Andersson

Var på min plutts luciafirande förra året, och då var det nästan så att jag grät. Och då var jag ändå inte gravid :). Men som sagt, de är ju så söta. I år får jag gå på ett luciafirande som hålls utomhus. Är sååå glad att jag köpte en röd overall till min plutt, behöver bara ta på honom tomteluva, så är han tomte sen :).