bambi

Pussel
Jag märker nu när jag har börjat jobba igen vilket pusslande det blir med jobb och dagishämtning. Sambon lämnar varje dag innan jobbet, runt 08.30. Sen är det jag som ska hämta vd kl. 15. Vilket jag kan alla dagar förutom onsdagar, som är min långa dag. Och nu på onsdag ska vi ha ett extra möte, vilket innebär att jag kanske inte kan hämta förrän 17.30-18 nångång. Zack har aldrig varit så länge på dagis och det känns så sent!! Så jag hoppas verkligen att sambon kan hämta på onsdag!

Jag vet att jag har en otrolig tur som kan arbeta heltid men ändå hämta kl. 15 alla dagar förutom onsdagar. Det är fördelen med att vara lärare att man kan förlägga lektioner på förmiddagen och sen ha rättning och planering på eftermiddagarna, eller på kvällar/helger om man väljer att hämta på dagis... Men vad gör man inte för sin älskade plutt?
#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Det låter otroligt skönt att kunna hämta 15 varje dag!! Och bra för Zack också! För mig som arbetar oregelbundna tider och inte kan bryta ett pass så kan det tyvärr aldrig bli tidigare än kl 16 när jag jobbar dag. Jobbar jag kväll är det mannen som hämtar och det blir också runt kl 16, lite tidigare kanske. Jag kommer att gå ner till 80% nu när V börjar dagis, och för mig innebär det tre dagar varannan vecka och 4 varannan, det ska bli jätteskönt. Hade kanske egentligen hellre velat arbeta kortare dagar, men eftersom det inte fungerar i mitt jobb så får det bli det näst bästa, med fler lediga dagar istället.