bambi

Sneak peek på vårkollektionen - 17 dagar kvar!

Velour är ett återkommande inslag i Odd Mollys kollektioner. Till våren kommer #230 Fonda dress. Härliga färger eller hur? Nån som vågar sig på en vit en? Den är nog grymt snygg mot solbrännan, men man skulle hela tiden vara rädd för att smutsa ner den.

Fonda dress är lite diskretare än dom tidigare velourklänningarna tycker jag. Fjärilen på ryggen är mindre och går ton i ton med färgen på klänningen.

Det kommer även matchande shorts (#231 Fonda shorts) som jag tror kommer att bli en snygg kombination i sommar!
#1 - Bina - everydaymolly

Den är verkligen ursöt!



Hoppas er jul varit fin!

#2 - Carolina

Wow - en helt i min smak! :-)

#3 - Ninna

Den vita paxar jag! :)

#4 - Anonym

En blir det absolut- och eftersom jag kommit på att jag passar bra i cerise så blir det nog en i cerise.



Är den mörka andra svart eller brun?



Den blå är jättesnygg- jag älskar blått men av ngn anledning så använder jag det inte lika mycket som förr+

#5 - Ina

Denna kommer jag köpa, jättesnygg modell som jag tror är figursmickrande. Har tänkt mig den i rosa men den vita var vansinnigt fin så frågan är om det blir en vit istället men sen, som du också skriver, är det så opraktiskt med vitt minsta lilla fläck syns direkt och med två små barn är det ganska opraktiskt...

#6 - tamara

ååh va söt & mysig blogg du har! men varför är det så odd molly inspirerat? har du något med företaget att göra eller så? (dålig koll haha)

#7 - Natali

Jag vill nog ha en rosa med shorts till...den vita är verkligen härlig, Men som du säger allt för känslig för smuts och en sådan klänning vill man ha slappa dagar i hemmet eller på väg till stranden och det innebär en hel del fläckar av glass, gräs osv.

#8 - Katinka

Nja, för mig blir det inget velour till våren har jag bestämt. Jag har massor redan så det får vara bra för mig nu faktiskt. God fortsättning!

#9 - Sara C

Den rosa vill jag ha, gilla den färgen.