bambi

Sneak peek på vårkollektionen - 20 dagar kvar!


Klassikern Lovely Knit kommer i en ny variant till våren, nämligen denna som heter #233C Bunt Lovley Knit. Visst påminner den om Lovelier Knit som kom förra våren?

Den i mitten är metallic-varianten och har alltså lite metallic trådar i sig (klicka på bilden för att se den större). Lite svårt att avgöra hur det kommer att se ut på riktigt, men låter spännande!

Den vanliga Lovely Knitten kommer förstås också, bland annat i färgerna powder, grey, love och rouge. (Färgerna love och rouge ser ni exempel på i mina tidigare nedräknings-inlägg.) Och som vanligt så är Lovely Knit i bomull under våren, vilket jag själv föredrar över ull-varianten som finns på hösten.
#1 - Anonym

spännande med metaltråden

#2 - Mia

Åh, den till vänster var riktigt snygg! En Lovely Knit har jag ju tänkt mig i vår eftersom jag också hellre vill ha en i bomull. Önskar dig och familjen God Jul!

#3 - Ina

Det ser ut som att även den till höger har lurextråd i nederdelen på koftan... Tycker det låter spännande med lite glitter i men frågan är om det är snyggt irl? Jag är inte överförtjust i dessa så inget inköp för mig av någon av dessa...