bambi

Sneak peek på vårkollektionen - 23 dagar kvar!
Min inbox har pepprats med mail angående vårkollektionen. Så, med mindre än en månad kvar till Odd Mollys vårkollektions första släpp så tänkte jag bjuda på en liten sneak peek. Några av mina favoriter...

Som jag har nämnt förut i bloggen så älskar jag färgen lila och till våren kommer denna färg, som kallas för Love. Underbart namn eller hur? Jag har ingen Crochet Lovely Knit, så denna får gärna flytta in i min garderob!

Jag vet inte vad det är med denna väska, men jag har faktiskt fallit för den. Egentligen är jag inte alls förtjust i fransar, men jag tyckte att den var så fin! Det kanske är alla söta blommor? Den känns i allafall väldigt mycket "vår". Darcy bag heter den.

Denna Nymph dress kommer att bli ett måste i vår! Och vilken härlig färg och vilka underbara detaljer! Love at first sight!



Det är många som har frågat om spoilers kommer tillbaka i vår och det gör dom inte. Istället kommer vi få se Adolce, som påminner väldigt mycket om spoilern.


Jag har bestämt mig för att göra lite av en "Odd Molly kalender" med nedräkning fram till vårkollektionssläppet den 10 januari. Varje dag får ni en liten sneak peek!

#1 - Sara

Inte för att låta negativ men samtliga "sneekpeak" bilder är ju redan ute och florerar runt om i molly bloggarna. Både vår och sommar har ju släppts innan OM gjort det. Amy (Fitts & Company) har både vårens och sommarens lookbook på sin blogg.



Men jag är alltid nyfiken på vad som skriv om enskilda plagg så fortsätt för all del ;) Jag önskade nästan själv att jag inte sett alla dessa bilder än....för nu känns det lite antklimax nästan!



Kram på dig!

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - missa inte mina julklappstips i bloggen! ♥ ♥ ♥

Sara: Jo, jag har sett att många utav bilderna är ute redan! Men jag har faktiskt INTE sett Crochet Lovely Knit bland dom andra bilderna. Har du?



Sen kommer fler bilder som jag ännu inte har sett ute bland galleriorna...

#3 - pokergirl

Åh, färgen Love var ju helt makalöst underbar! :-) Precis som lila ska vara, gillar inte höstens Lilac så detta var ju enormt positiva besked!

Vet du om det kommer fler plagg i Love?

#4 - Nina

Den blåa klänningen var ju underbar =)

#5 - ingrid

Hei!

Så spennende med sniktitt på ny kolleksjon :))

Vet du om det kommer en ny velour hooded tunika til våren eller sommeren?

Takk for fin blogg!

Hilsen ingrid