bambi

Söta elever
Ända sen jag kom tillbaka från min sjukskrivning så har eleverna varit så söta och snälla. Dom har verkligen varit förstående. Jag har sagt att jag inte orkar gå runt så mycket eller orkar springa och hämta saker. Så dom har hjälpt till och dela ut papper, lånat mina nycklar och själva gått och låst upp grupprum och t.ex. igår var det en elev som gick och hämtade en annan lärare som jag behövde prata med (och jag hade inte ens bett henne göra det!). Det underlättar verkligen, för annars kan det bli mycket spring som lärare.

Jag trivs verkligen bra som lärare. Trodde nästan att jag skulle tröttna efter tag, men det blir liksom aldrig tråkigt. Eleverna förgyller verkligen ens dag och extra roligt är det när man märker att eleverna lär sig det man försöker lära dom. Även fast det är ett rätt så stressigt och krävande jobb så är det så värt det!
#1 - Vanilla

Vad härligt! Själv skriver jag C-uppsats i pedagogik just nu och blir färdigutbildad lärare i januari. Roligt att höra att du fortfarande trivs med ditt läraryrke! :-)



Kram

#2 - Therese - Eira min ögonsten - Jultävlingar i bloggen!

Du har fått ett nobelpris i min blogg :) tycker verkligen att DU förtjänar det!