bambi

Status på illamåendet (v. 21)

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har varit så trött (pga en hostande och harklande sambo på nätterna) och jag har så mycket att göra med jobbet och allt.

Jag har nu jobbat i ca 2 veckor och det fungerar okej. Det är rätt så stressigt att få ihop allt med jobb, hämtning på dagis, akupunkturtider och barnmorskebesök.

Jag har nämligen inte vågat sluta med min medicinering och min akupunktur helt ännu. Tidigare så tog jag 4 tabletter (Lergigan Comp) om dagen, egentligen ska man ta max 3... men det räckte inte för mig så läkaren sa att det var okej att jag tog 4. Men idag så tar jag ca 2 om dagen. Jag känner fortfarande illamående ibland så jag kan nog inte sluta helt och hållet med dom ännu.

Tidigare så gick jag på akupunktur 3 gånger i veckan, nu blir det (om det går) 2 gånger i veckan. Jag tänkte fortsätta med behandlingarna året ut i allafall. Det blir en liten andnngspaus bland all stress eftersom jag måste ligga och slappna av i en halvtimme med nålarna i.

Jag vägde mig imorse också. Har gått upp ca 3,6 kilo nu. Inte så mycket tycker jag, med tanke på att jag förra gravditeten gick upp över 25 kilo. Så än så länge känner jag mig inte tung och otymplig! Skönt!
Däremot så har jag egentligen 5 kilo kvar från förra graviditeten, så det är nog bra att jag inte går upp så mycket denna gång... bönan får ju ändå det hon behöver  :)

#1 - Mari - bjuder in till dagisfundering

Men hjälp vad fint det har blivit här inne. Jag blir ju rakt avundsjuk... Vem har gjort bloggdesignen?



Vad skönt att illa måendet börjar ge med sig.

#2 - Nina

Fantastiskt att aupunkturen HJÄLPER! DEt får mig att sakna mitt jobb lite faktiskt, det är underbart att sätta akupunktur när det hjälper.... och motsatsen när det inte gör det.



Ang det där med viktuppgång vid graviditet så har du ju helt rätt. Min barnmorska sa till mig att eftersom jag var normalviktig när jag var gravid behövde jag inte gå upp med än 2-3 kg under graviditeten för barnets skull, barnet tar alltid vad de behöver.

#3 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Så skönt att du mår bättre nu! Jag fortsatte också med både Lerigan Comp och Akupunktur LÄNGE under min senaste graviditet för att klara av att jobb och allt annat praktiskt. Stressen känner jag igen, den försvinner ju tyvärr inte, och det blir mer pusslande för varje barn känner jag, och ju större de blir, desto fler aktiviteter utanför skola/dagis osv. Precis som du gick jag upp absolut mest under min första graviditet, men har sen vägt mer när jag blivit gravid med de andra två, så det har väl kompenserats så antar jag. Hoppas du fortsätter att må bättre och bättre nu!

#4 - Nina ♡

va skönt att det iaf är en förbättring. att det går framåt å att du kan få ett lite mer socialt liv nu.. hoppas det håller i sig, blir bättre å bättre..

#5 - Johanna ♥ Minna

Oh så underbart att graviditeten går bra, lyxigt med liten viktökning. :D

Med Minna gick jag upp 30kg. :S



Krama