Utflykt till badhuset

Idag blev det en utflykt till badhuset. Vi stannade längre än vi hade tänkt eftersom Zack tyckte att det var så roligt. Men i början så var det rätt så läskigt. Vi har inte varit till badhuset så många gånger med Zack, jag tror att detta var tredje gången. Men efter ett tag så blev det roligare och han plaskade en massa och började klättra upp på kanten (lite läskigt, tyckte jag!). Han är verkligen i en klätterfas:Sen så gick vi till den stora poolen och så fick han flyta medans vi höll i honom och förde honom framåt. Det tyckte han var jätteroligt och det såg ut som om han instinktivt försökte ta några simtag!

Däremot så gillade Zack inte duscharna. Jag tog hand om honom i damernas omklädningsrum efter badandet och jag fick inte alls duscha, han bara grät och tyckte det var läskigt med duscharna. Så jag fick duscha sen när vi kom hem istället och så fick vi bada Zack lite snabbt i badkaret här hemma för att få bort all klor. Jag tror nog att vi får duschträna lite här hemma!


Gullungen i sin Nalle Puh badrock som han har fått av sin moster!Jag har fruktansvärt ont nu efter (foglossning), trodde inte att jag skulle behöva ha honom i famnen vid duscharna (annars hade ju sambon fått tagit hand om honom). Att bära honom så mycket var inte bra  :(   Men samtidigt så känns det som om det var lite värt det eftersom han hade så roligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Therese
2009-12-30 @ 21:42:23 Blogg: http://www.kanintelevautan.blogspot.com

Vi har gått på babysim med Isak..för att de skulle få duschvana/vatten överhuvudet skulle man säga nu komemr det vatten.. och duscha skulleman först skvätta lite på armar och sen lite på sig själv..Nu Älskar Isak att duscha.. =)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet