bambi

Vecka 51 - #220 Duvet rose tunic

Odd MollyOdd Molly

Denna veckas Odd Molly är en färsking från pre-spring kollektionen, Duvet rose tunic. Denna söta tunika är i 100% bomulls poplin och finns i färgerna grey, dark red och lilac.


Duvet rose tunic har knytband både fram och i ryggen, mollydollars, fina broderier och råa kanter. Min favoritdetalj är den söta fjärilen på högra ärmen.

Tunikan kostar 1595 kronor och är normal i storleken. Man kanske kan tycka att den är lite dyr, men den känns ändå prisvärd eftersom den är väldigt användbar och är väldigt välarbetad.

Jag gillar att den inte är så urringad, så att den kan användas utan något under och kan användas till jobbet. Jag upptäckte idag också att den hade fickor! En rolig detalj  :)

När den hänger i min garderob så hänger den bredvid min Missing Dress från förra pre-spring och jag kan inte låta bli att tycka att dom påminner en hel del om varandra med sitt rutiga bomullspoplin och broderier.

Även om den är en tunika så känns det som om jag inte riktigt vågar ha leggings till den för den känns lite för kort, utan jag föredrar nog jeans till denna tunika. Den ger lite vårkänsla med sina ljusa färger, men den kan börja användas redan nu under en kofta!



Har du en Duvet rose tunic? Vad tycker du om den? Storleksmässigt? Hur kombinerar du helst den? Och när använder du helst den?

P.S. Kika gärna på dom gamla "Veckans Odd Molly" och kommentera dina favorit Mollysar!

#1 - HelenaS

Jag har den också i Grey (köpte den igår!) Jag ligger mellan storlekar 1-2 och i denna modell satt 1:an bäst. Jag tycker den är jättesöt och kommer använda den massor i vår/sommar .

Jag har den idag tillsammans med smala jeans och First Lady alpacca, oxå i Grey - varmt, skönt och snyggt.