bambi

Vecka 52 - Julspecial!

Denna vecka tänkte jag bjuda på en Julspecial i Veckans Odd Molly, med tips om juliga Mollysar!

Julklänning nummer ett från Odd Molly måste bara vara #495  Ltd Edition Silk s/less Dress i 100% silke i färgen Red. Den kommer från Living Tenfold kollektionen, men kan ibland ses på Tradera. Den är rätt så stor i storleken så jag rekommenderar att man tar en storlek mindre, om man får tag på den! Jag älskar min och kommer nog ha den på mig på julafton.



Förra julen så använde jag denna härligt röda Pilgrimsklänning flitigt. Den är i silkes- och bomullsblandning och kommer med den tillhörande underklänningen. Den finns tyvärr inte kvar i min garderob och vad jag förstår är den inte så jättelätt att få tag på. 



Julkoftor: Lovely Knit, Long Cardigan, Lux cashmere cardigan och Afterafterski sweater:



Från årets höst och vinterkollektion så tycker jag att dessa passar bra till julens outfits. Även denna i 100% silke, A-one silk blouse, känns också väldigt julig. Den finns i min garderob och kommer nog åka på under julen. Taradiddle i dark red är väl en ljuvlig röd julklänning? Det behöver inte bara vara röda klänningar, vad sägs om en 4 continent x-stitch i green med röda detaljer? Sen min favorit från vinterkollektionen Short voile dress, som även finns i dark red som passar perfekt i jul!!



Detaljerna gör hela outfiten och Odd Molly har massor med fina detaljer till juloutfiten. Från vänster till höger: Tassled pet scarf, Cashmere halfmitten, Coolwool legwarmer och Suede super frill purse.



Sen så finns det några härliga jul-godbitar ur pre-spring kollektionen som nyligen släpptes. Mina julfavoriter är: Alchemistry s/s och Alchemistry l/s.



Hur ska du kombinera dina Mollysar i jul? Har du någon önske Odd Molly juloutfit?

#1 - Natali

Jag har samlat en lista på min blogg med tre av mina julplagg. Igår invigde jag en Duvet blouse i l/s i rött som är en given favorit till julens alla fester och middagar. Den och en short voile dress är två favvisar som jag kommer att varva mellan.

#2 - Ina

Ltd Edition sil s/less dress känns väldigt julig liksom Voile short dress, främst den röda. Min drömklänning är Million Dollar dress i rött som jag mer än allt annat vill ha men inte lyckats hitta någonstans, man ser den aldrig till försäljning nästan... Men en dag kanske den dyker upp och då kommer jag slå till kosta vad den kosta vill.

Annars har de mycket fint som kan passa och det behöver ju inte vara rött till jul även om det är väldigt fint och passande. På julafton ska jag nog ha min Excess dress t ex och den är det inget rött i alls men känns som en riktig festklänning.

Kram Ina

#3 - Johanna

Hej. Vad heter den röda koftan ,första raden, tredje från vänster? Hur kan jag ha missat den? Jag tycker också den röda missing klänningen är perfekt vid jul!

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi - missa inte mina julklappstips i bloggen! ♥ ♥ ♥

Johanna: Det är Lux cashmere cardigan från årets höstkollektion. Visst är den ljuvlig!! :)

#5 - Johanna

Okej. ine min prisklass då ;)