bambi

Zacks senaste trick
Just nu är Zacks favoritsysselsättning att klättra upp på några fotpallar som vi har ståendes i vardagsrummet. Han går fram till kanten på knä, sen sätter han sig på kanten och hoppar ner på en kudde vi har på golvet. Sen så applåderar han åt sig själv!

Och så där kan han hålla på om och om igen, hur länge som helst. Nån av oss sitter alltid bredvid på golvet i fall han skulle ramla...

Men Zack är verkligen in i nån klätter-fas just nu. Han ska klättra upp på allt, lite läskigt ibland!
#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Usch ja, det är verkligen läskigt ibland. Min V är en riktig klätterapa- drar fram stolar och klättrar upp för att nå saker, upp på toaletten för att kunna spola,och värst av allt: storebrors loftsäng som han fixar helt själv, tyvärr. Dörren dit är oftast stängd eftersom där också finns en massa småsaker (och V stoppar fortfarande allt i munnen), men det glöms ju emellanåt. Så en fotpall känns ganska lugnt tycker jag :-)



Gulligt att Zack tycker det är så roligt, och det är så sött när de applåderar åt sig själva!:-)

#2 - Sofie

Så sött :)

Ja det verkar som att den här åldern är en riktig klätterperiod. Jag hittar ständigt min Malte ståendes uppe på pallar, stolar och annat som är roligt att klättra upp på. Och visst är det lite läskigt ibland.