bambi

Aldrig mer en snabbis
Sprang en snabbis till affären nu på morgonen. Fast en "snabbis" blir det ju aldrig nu när man har barn. Först ska man se till att bebisen är någerlunda ny matad och bytt på. Sen ska ytterkläder på och ner i åkpåse med bälten och allt. Sen att försöka komma fram i snömodd är inte lätt. "Snabbis" skulle jag kanske inte kalla det... det blir nog aldrig mer någon "snabbis" till affären igen...

Jag använde mig i allafall av presentkortet från Free Food. Jag var nästan lite nervös att ICA inte skulle ta emot det, men det gick så bra så. Handlade blöjor och lite annat nödvändigt och fick till och med pengar tillbaka! Himla bra med Free Food, speciellt för småbarnsföräldrar.

Ikväll kommer svärföräldrarna och hälsar på! Det ska bli trevligt! Jag gillar verkligen dom! Jag hade inte kunnat önskat mig bättre svärföräldrar. Men dom har inte varit och hälsat på här i vår nya lägenhet ännu så det ska bli kul att se vad dom tycker om den också. Dom skulle bjuda på middag ikväll... trevligt  :)

Have a happy friday! :)
#1 - Nina

hah jajamensan. står å bakar nu. men jag skulle behövt en bättre plåt. för min är för liten för att baka brownies och kärleksmums i. Får ta och investera i en sån. Väntar på att den ska svalna nu. Mums!!



Japps den är från lindex. Köpte en blå med. Älskar de där sniglarna. Kan inte få nog av dem =) Han har en pyjamas med samma mönster. Vill ha en likadan sån fast i större storlek, men dem är slut överallt i 68. så trist! Funderar på att beställa från nätet..



Hoppas du får en mysig fredag du med! Hoppas Zack mår prima!

#2 - Hanna

Jag har också märkt det där med att vara snabb har fått en helt ny innebörd.



Förr var jag alltid snabb & alltid i tid. Nu stressar jag mer än någonsin & är likt förbannat alltid sen - dessa ungar...alltid är det nåt :)



#3 - Carin

Hej moster, ville bara fråga om de där polaroidkorten du fixar till bloggen, vart gjorde du det? Och så ville jag visa vad jag leker med på dagarna nu. Kolla in på min blogg lite snabbt och kolla in valparna som föddes igår!

Krama Zack från mig!/Carin