bambi

America's Next Top.... vaddå?

TV3 kör repris av Top Model varje eftermiddag och jag kan inte låta bli att se på det ibland även fast jag har sett det 100 gånger och jag har tröttnat så mycket.

Jag började fundera på alla vinnare av serien, är det någon som verkligen har blivit top modell? Jag tycker inte att man ser någon av dom tidiga vinnarna nuförtiden. Jag vet att Adrianne var med i någon dokusåpa och blev tillsammans med en ex-kändis... men annars så vet jag inte så mycket om dom.

Min favorit är nog Yoanna, hon var så söt och snäll och så hade hon gått ner massor i vikt och verkligen kämpat för detta. Den som jag verkligen inte tycker förtjänade att vinna var McKey... nej... hon är inte ett dugg snygg. Jag störde mig hela tiden på hennes utstående öron.

Vem är din favorit? Vem förtjänade inte att vinna, tycker du?

P.S. Jag läste att dom håller på med en 12:e säsong i USA nu... the search continues...
#1 - Nina

Oj, har det gjorts 11 säsonger? Har bara sett delar av typ 3 s

nr 4, Naima, har nog gjort en del jobb har jag för mig.

Men nej, dom verkar knappast blivit toppmodeller...

#2 - Sara

Jag har följt alla rätt så slaviskt faktiskt. Och jag är som du, kan se om repriserna flera gånger om...fast att man vet hur det slutar! :-) Varför kan man ju fråga sig!

Men min favorit av vinnarna är nog Caridee, vet inte riktigt varför men jag gillade hennes bilder. Men jag håller med om McKey...hon tog kanske okej bilder men ingen toppmodell alls. Jag tyckte Analeigh skulle vunnit den senaste säsongen. Vad tycker du? //Sara

#3 - Lisa

Jag kollade just på Familjen Annorlunda på fyran och en familjs storhandling. Jag läste tidigare ditt inlägg om ert matkonto, och har själv länge haft höga matkostnader- pga att jag är kräsen med vad jag gillar, noga med att köpa både god och bra bra mat (Och, hrm, takeaways.), och dålig på att hålla mig till matplanering. Jag måste också erkänna att den stora anledningen varit att jag under väldigt lång tid delat kök med andra, med följd att det inte är så roligt att laga mat. Men sedan jag och min partner köpt hus har vi skärpt oss betydligt. Storhandlar när det är olika erbjudanden, lagar stora satser och fryser in till matlådor, och till de kvällar när vi bara inte orkar laga mat. Vi känner oss faktiskt väldigt nöjda då vi hållit oss till planeringen. Familjen Annorlunda handlade om en familj med TIO barn, som hade ett matkonto på 12000 i månaden, jag tror det inkluderade blöjor och sånt... Haha, tala om att vi fortfarande skulle behöva skärpa oss om vi hade många barn.

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Sara: Jo, Analeigh var himla söt! Hon eller Elina borde ha vunnit! :)

#5 - jag

Jag tror att McKey vann på pga att det kan vara så att 90talet är lite tillbaka och att modellerna ska se ut på ett visst sätt lite mer normala och inte size 0,,jag tycker att hon är en kopia av Linda Evangelista.Nä jag tycker att alla som har vunnit har varit mina favoriter.

#6 - Sara

jag har inte gillat whitney och mckey!

#7 - Helena

Jag gillar Whitney, för att de VÅGADE ta en tjej som inte var superduperanorexismal.. Gillade Danielle också, glipan mellan hennes tänder haha.. Nicole gillade jag inget vidare, tjejen som de valde bort var snyggare och tog bättre foton..



haha, man lever sig in i detta så mkt, jag tycker det roligaste är när de gör make-overs.. en del blir så spejsiga...

kramis

#8 - K

Jag gillar alla vinnare, tycker dem gjorde ett bra jobb. Sen har jag faktiskt sett alla vinnarna på runways på fashionkanaler. Flera gånger! Så jo, jobb har dem fått efter men kanske inte direkt dem mest kända jobben. =)

#9 - emma

haha du är som mej :) jag tittar också trots att jag sett alla säsonger flera gånger...