bambi

Baddags!

Jag börjar känna mig bättre efter att ha sovit en massa idag. Jag brukar kunna sova bort dom flesta förkylningar.

Sen så tog jag ett bad med Zack och då använde vi hans badolja - Natusan Baby Bedtime Bath. Vi har bara använt den två gånger till honom men jag har använt den själv lite i smyg. Jag tycker att den luktar så gott, lavendel och kamomill. Så den rekommenderas även till andra som inte har bebisar. Det blir lite skum av den också  :)

Annars så har jag en egen badolja - Cath Kidston bubbelbad rose & carnation. Den köpte jag hos CountryStyle för 109 kr. Den har varit väldigt dryg och ger mycket skum. Men jag gillar inte doften så mycket, men det finns andra dofter i samma serie. Flaskan är himla söt i allafall  :)

Sen så har jag en massa badbomber från Lush på ett kopparfat i badrummet. Jag tycker om att ha badbomber ståendes framme både som prydnad och för att dom luktar så gott.
#1 - Sabine

mysigt att bada :)

#2 - Pitetjej [FOTOBLOGG]

Svar: Hej! Tack för kommentaren i min blogg :)

Ja, gränsen mellan att stjäla och inspireras kan vara otroligt tunn. Man kan nästan säga att det är en balansgång, och man får se upp så man inte "trampar över".



Du har förresten en jättefin design :D

Hoppas du får en trevlig kväll och en bra vecka :)

#3 - jane

gott att må bättre::)))härligt med bad!!!kramizzzzzzzzzzzz

#4 - Jessica

Låter härligt med ett bad! Jag har dragit på mig en rejäl förkylning själv, med hosta, huvudvärk och ont i bihålorna - så jag ska nog ta mig ett bad när sonen somnat. Åh, längtar redan!

#5 - Jessica

Tack, detsamma! :)

#6 - Linda

Ja det är härligt att bada! Tyvärr kan vi inte använda Natusan baby bedtime bath till William för han blir alldeles prickig av den. Får väl använda den till mig själv istället. ;-)