bambi

Blivande doktor?

Eftersom både jag och sambon är riktiga datanördar så kommer nog Zack också bli det. Han har kommit in i en period då han ska pilla på allt och sträcker sig hela tiden efter grejer. Så självklart när han sitter i nån av våra knän när vi sitter framför datorn så vill han slå på tangentbordet och pilla på det. Han brukar inte få göra det (av förklariga själ).

Men nyss så lät sambon honom göra vad han ville med tangentbordet. Zack blev överlycklig och bankade en massa. Sambon öppnade också ett word-dokument för att se om Zack hade något "meddelande" till oss... han skrev mesta dels RRRRRRRRR och liknande. Men! Han skrev också DR, det kanske betyder att han vill bli doktor? Eller vad tror ni?

#1 - Caroline

Tack :) Ska åka dit på lördag om jag hinner.



Hahaha... ja kanske :) Barn gör ju som man gör så han kommer nog sitta mycket vid datorn, precis som hans förebilder, när han blir äldre!



#2 - anna

ja det kanske kan vara nåt, doktor Zack, det låter ju bra! =) thea är också väldigt intresserad av tangentbordet!

#3 - Maijsan

hehe ja mkt matbilder och mkt mat... :) Älskar MAT! :)

#4 - Sara

Man ska ju ha tur ibland oxå! =) Söt pojk ni hade!

#5 - Miss Attitude

hehe ja det är klart, föräldrar tidningen passar nog dig bra, du är ju förälder till en söt liten krabat ser jag. =)

Ha en bra kväll.

Kram

#6 - Sandra

Visst är det jobbigt när dom är sjuk. I natt ska lill-gumman få sova bredvid mig i sängen (händer aldrig annars). Men hon har nyss haft världens kaskadspya, så jag vill gärna ha koll på henne.



Söt grabb du har. Riktigt charmtroll. Kul att du skrev i min blogg. De flesta kikar ju bara runt utan o lämna nån kommentar.



Ha det bra! //Sandra

#7 - Johanna

Jag kan inte se ett tydligare omen på Zacks yrkesval i framtiden. KLART han kommer bli Dr. ;)



Tack för kommentaren på min blogg, jag trivs bättre på min nya blogg. Bloggagratis började kännas lite "antikt" tycker jag.

Ha det så gott!!

#8 - Karin

Hej! Ja det vore verkligen superkul att ses! Jag har ju flyttat ner till Linköping nu. Fått ett jobb där och börjar jobba den 19:e mars. Men jag ska se om jag inte kan komma upp till stan innan dess! Kram Karin

#9 - Nina

tack så mkt :D



haha ja det där kommer bli en datanörd, det ser jag det :P min man hoppas på samma sak för Theo (datanörd som han är)..

#10 - Mia

Vi är också datanördar i det här hushållet, och jag tycker absolut att doktor verkar vara ett troligt yrke för den unge ;)

#11 - malin

Min lillkille gör likadant ibland när jag skickar iväg mail o dyl kan jag upptäcka lite extra bokstäver i orden, ser ut som jag inte kan stava....Så går det när man ska jobba och sköta lilleman på samma gång.

#12 - ♥KiZnic - en ung mamma ♥

Låter Melina också sitta vid datorn, tycker det är så himla kul =)

#13 - Nina

gissa va ja ska baka idag :P

#14 - Mamma Till Tea

Hejsan : ) Roligt att du kikat förbi min nlogg : ) Jasso har ni ? Ja 5 månader de gäller att hålla i sej då tiden gå aldels för fort ibland . redan 5 månder,tyckte nyss hon bara låg i famnen o kunde ingenting Hehe .. kram på er