bambi

Ditt kompletta barn med pingu och byxor och allt...

När sambon kom hem idag så sprang jag ut och hämtade ut två paket, det ena från Bokus och det andra från Dunderbutiken.

Vi fick bara hälften av böckerna vi hade beställt från Bokus.. lite tråkigt att det var så många som var slut i lager! Men så är det när det är bokrea!

Vi köpte: Kram!, Puss!, Får med stövlar, Kom, nu ska djuren matas!, Växa och upptäcka världen och Ditt kompetenta barn.

Kram! och Puss! är bilderböcker. Först tittade vi i Kram! och då blev sambon lite ledsen för det var ju bara mammor som kramade sina barn, men sen när vi tittade i Puss! så såg vi att det var bara pappor som pussade sina barn... så då blev det ju rättvist  :)

Växa och upptäcka världen köpte vi eftersom det var många utav er läsare som rekommenderade den och den verkar väldigt bra!

Hihi... först läste sambon "Ditt kompletta barn" när han tittade på Ditt kompetenta barn... jag sa "Ja, jag hoppas att han är komplett!"

I paketet från Dunderbutiken så låg Pingu och ett par byxor till Zack... fast jag tror att Pingu är mer till mig än till Zack! Jag är så kär i Pingu, han är ju sååå söt!  :)
#1 - madde

Tack=)

#2 - Lisa

Tog precis ett likadant foto här hemma, för idag har jag gjort årets bokrea-inköp. :-)

#3 - Matilda

Ja eller hur :) Jag hittade precis din blogg genom en kompis o var in o läste lite, gick sedan in på min blogg o såg du kommenterat där, det var lite kul :)

#4 - Leia

Fin blogg du har.

#5 - alexandra

hej!

nej min katt har lyckligtvis inte börjat kissa utanför...men hon är jobbig haha ska kasteras om 2 veckor. Det ska bli skönt.