bambi

Fight Club är tråkig
Plutten somnade runt kl. 20 och jag har roat mig med att kolla på Tradera efter Odd Molly. Mitt Odd Molly-begär väcktes verkligen efter att ha varit i deras nyöppnade butik. Jag kan nästan inte tänka på annat... känner mig som en vampyr som måste ha Odd Molly för att överleva. Usch, så besatt man kan bli!

Sambon försökte få mig att se på Fight Club idag, har aldrig lyckats ta mig igenom hela filmen... tycker den är tråkig. Sen när dom höll på och babblade om hur ens grejer egentligen äger en.. ja... då ville jag verkligen inte se mer! (Dagens psykologi-lektion: Rationalisering heter den försvarsmekanism då man tolkar världen till sin egen fördel. Man hittar en bortförklaring som låter rationell för både sig själv och andra.)

Imorgon är det måndag. Jag har börjat längta till måndagar eftersom det betyder att jag kan ladda hem ett nytt avsnitt av Desperate Housewives. Men det är lite svårt att komma ifrån den där hata-måndag-känslan som man alltid har haft när man jobbar... men nu är måndagar ännu en underbar dag med min älskade plutt!
#1 - åsa

dom gäller länge, till i november tror jag, så du har tid att tänka :-)

#2 - Sagolikt by Perla - mamma till 2 döttrar

Åhh måste ta mig ner til butiken någon dag, i jakt efter vårjackan!!!

#3 - Irina

Måndagar är de bästa dagarna! Jag ser dem som nystart, vilket är bra för det kommer ju alltid fler måndagar. ;-)

#4 - feztis

Håller med dig, den filmen är såååå boring. Usch!

#5 - Tess

tack för titten hoppas du kommer tillbaka idag igen :)kram