bambi

Första besöket på öppna förskolan

Idag kom vi iväg till öppna förskolan för första gången. Vi var fyra stycken från vår föräldrargrupp som var där. Bebisarna i föräldrargruppen är 4-6 månader gamla. Alla andra barn som var på öppna förskolan var ca 1 år så alla andra sprang runt och lekte och vi fyra satt i vår lilla "bebis-hörna".

Zack sov när vi kom fram till öppna förskolan, så jag väckte honom (elak morsa jag är) och tog upp honom så att han kunde vara med på sångstunden. Han var väldigt intresserad av dom andra bebisarna och det var mycket intressant när alla satt och sjöng. Vi ska försöka göra det till tradition att gå dit varje måndag till sångstunden.

Alla tittar på medans Zack visar hur duktig han är på att rulla runt.
#1 - e

Visst är det mysigt med sångstund, vi brukar också gå en gång i veckan. Skulle gått på babymassage också men nu har vår lille börjat åla/krypa (han ser ut som en mask med rumpan högst, inte så effektivt kanske:)) så nu vill han ju inte ligga still längre.

Såg att ni också har femmånvaccinering i veckan (vi har imorgon), lycka till, vi håller tummarna för att de slipper feber!