bambi

Go' boken


Idag kom paketet från Go' boken. Jag blev himla nöjd faktiskt. Tygboken var väldigt fin och den lilla boken med handtag hade en spegel på baksidan.

Man fick även med ett litet teströr som man kan använda för att se om leksaken är farlig för bebisar. Om leksaken får plats i röret så kan bebisen kvävas om den får leksaken i sig. Vår BVC-sköterska berättade förut att man kunde beställa ett sånt rör gratis från... var det Livsmedelsverket..? eller nånstans ifrån? Men det har inte blivit av, men nu har vi en!
#1 - Therese - Eira min ögonsten

Jag har också prenumenerat på go boken men sa upp det nyligen.. får se om jag tar upp det sen igen..

#2 - Jojjo

Hujedamej vad fina de var! Undrar ifall man kan hitta budget för bäbisar någonstans? Verkar var dyrt och på Åhléns har de inte mkt. Kom gärna med tips, såg att du kommenterade mitt inlägg om budgetdesignade byråer på bloggtipset. /Jojjo

#3 - Nina

de där var verkligen så mkt finare än det vi fick..

#4 - Hanna

Tyra fick precis samma paket idag. Leksakstestaren vet jag inte om jag kommer använda dock... Om jag tror att en sak är för liten så låter jag nog bli att ge henne den istället för att leta upp röret. Men böckerna var jättefina. Alltid roligt med gratis. :-) (förutom portot då förstås..)