bambi

Gråt och skrik
Vi försöker ju lära Zack att bli lagd av min sambo också... men det går inte så bra. Nu när han skulle sova middag så försökte vi båda att få honom att somna i över en halvtimme. Han brukar aldrig gråta och skrika så mycket. Till slut så fick han amma lite och då somnade han. Han blev nog väldigt övertrött för han gnuggade sig i ögonen hela tiden och var fruktansvärt ledsen. Det är jobbigt att se honom så ledsen... han brukar ju gråta så sällan.

Men vi får nog ta och envisas med att vi båda ska lägga honom ett tag framöver. Min sambo måste ju kunna lägga honom också!
#1 - Elin

Åh vad trevlig blogg du har! Kika gärna in min :)

#2 - Marie

Prova med att du inte är hemma när han ska lägga Zack.

#3 - Ida ♥

TACK! känns så skönt att komma i jeansen igen, även om det bullar sig lite så får jag på mig dom iaf! Happy me!! Nu är det inte långt kvar tills de sitter som vanligt :)



Spöksparkar... ja, alltså, det känns som om det är en bebis som sparkar i magen. sådär lätt som det känndes när man precis hade börjat känna sparkarna, men jag är inte gravid iaf. Men det "sparkar" lite här och där så det är väl tarmarna eller nåt? Läskigt är det iaf.. känndes nästan som om när Tilde var i magen en gång men så såg jag Tilde utanför, jättekonstig kännsla!



#4 - Maria

Det blir bättre så kämpa på :)

Ha en trevlig dag.