bambi

Helvetesnatten
Ja, det här var värsta natten på länge, kanske någonsin? Zack var vaken mellan ca kl. 2-4, sen gick sambon upp med honom och var uppe med honom i ca 1 ½ timme till.

Men jag tror att det blev så här för att han rutiner följdes inte igår. På förmiddagen igår så sov han 3 timmar, han brukar annars sova ca 1 timme. Detta gjorde att han inte sov något på eftermiddagen, vi tänkte att han kanske hade sovit tillräckligt ändå.

Han åt inte upp all sin gröt heller och runt kl. 19 så visade han trötthetstecken. Vi försökte hålla honom vaken ett tag till, han brukar ju somna runt 20-21-22 nånting. Så jag ammade honom kl. 20 och då slocknade han på en minut.

Så han fick inte i sig så värst mycket och vaknade då runt 22.30 och då ammade jag honom igen, vill inte att han ska behöva vara hungrig!

Och sen vaknade han alltså kl. 2 och vred och vände sig och gnällde lite då och då och grät en kort stund då och då. Man låg och tänkte hela tiden att nu somnar han nog snart. Men efter två timmar av ingen sömn så gick till slut sambon upp med honom. Sambon är förkyld och tänkte ändå vara hemma idag.
#1 - Caroline

Oj.

Så såg alla våra nätter ut i 2 månader..

Vi fick ta barnvagnspromenader varje natt ett tag, ibland två gånger..

Då var det gallskrik

#2 - Caroline

råkade skicka iväg det för tidigt.. =)



Hoppas det inte blir några fler jobbiga nätter, förstår att det är skitjobbigt att vara vaken sådär!

#3 - molle tassar in

vill ju inte väcka nån som kanske ligger och sover...

kanske är det så att lillen oxå är påväg att bli förkyld..



nosgos från en nalle

#4 - Moolin.se

Tydligen var det en dum annons som var fel scriptad så det gick inte att komma in på sidan alls ibland. HIMLA dumt! MEN nu ska det fungera som det ska. WIHO! Kul att du är tillbaka!



Jag tycker att det är otroligt intressant med förlossningsprogram, men fråga mig inte varför ;P

#5 - Linda

Mmm... visst är det UNDERBART med såna nätter?! Näe!! Vi har haft en del såna vi också och särskilt nu när lilleman har varit sjuk så har det blivit dåligt med sömn. Har ju varit ganska bortskämda annars med en bebis som somnar tidigt på kvällarna och sen sover hela nätterna.

#6 - Elin

Tänk va lätt man kan förstöra dygnsrytm på ett litet barn...

#7 - jane

känner igen mig där.....sara inte sovit nätter sen hon var 2 månader..hon nu..1 år....jag får somna om henne 5-15 ggr per natt,asjobbigt men blivit van...

#8 - Lena

Oj det låter inget vidare. Hoppas ni får en bättre natt inatt.