bambi

H&M Home
Ja, jag vet att jag är lite sen med att blogga om H&M Home men idag trillade katalogen ner i brevlådan och då var det mycket enklare att hitta det man ville ha tyckte jag. Jag tyckte det var så rörigt på deras hemsida men i katalogen så fick man en bättre överblick och kunde lättare jämföra material och storlekar på kuddar, sängkläder, etc.

Här ser ni mina favoriter... det blir kanske att klicka hem några kuddar (älskar kuddar!) och nåt nytt set med sängkläder (alltid fräsch att byta ut).



Men det var inget direkt wow!, men en del fina saker.
Har ni beställt något från H&M Home?
#1 - Madde

Jag handlar nästan bara på H&M, men jag har aldrig hört talas om H&M Home. Vad är det egentligen? ja, jag ser ju att de har kuddar, men vad har de mer? :)

#2 - Nina

fick oxå den i brevlådan. ska undersökas senare :D



hitta inget igår för jag tog mig absolut ingenstans =) men idag ska vi ner till sickla. ska kolla in akademibokhandeln och åhlens.

#3 - Jenny

Nej, jag var inte så imponerad faktiskt, så katalogen åkte i papperskorgen direkt...:-)

#4 - emma

min katalog åkte också i soporna efter en snabb titt. handlar hellre på ikea eller liknande där jag kan känna på sakerna...

#5 - anna

nej jag har inte ens hunnit titta i katalogen som kom igår. kanske får spana lite i den då och se om man hittar nåt kul!

#6 - Anna

Jag går mot strömmen och är jättepositiv! Gillade den kudden du har överst till vänster samt en hel del annat.

#7 - Diana

Har också tittat igenom katalogen men jag kunde inte hitta något som jag ville ha. Så den åkte till papperinsamlingen.