bambi

Hot or not: Melodifestivalen

Jag orkade bara kolla på första deltävlingen. Sen har jag gett upp, det är inte alls nå kul i år. Kommer nog se finalen däremot..  Ska ni se på Melodifestivalen ikväll? Tycker ni att Melodifestivalen är hot or not?
#1 - Anonym

Jag har precis varit och tittat på genrepet på Malmö Arena. En riktigt bra deltävling med flera bra låtar. Jag har inte gillat Petra Mede på de tidigare deltävl., men här var hon riktigt rolig. Hoppas att jag håller med mig själv ikväll vid TV-sändningen!!

Trevlig kväll!

/Jenny

#2 - Momo

Jag tycker verkligen att Melodifestivalen har tappat stinget de senaste åren... eller så är det jag som tappat intresset? I vilket fall som hellst: nooot!



Trevlig helg! =)

#3 - emma

vi ska inte se, var och hyrde en film innan istället. det är så tjatigt med alla röstningar och Mehde är tråkig :(

#4 - Helena

hmm, vi har inte bestämt oss.. jag tycker det är så hypeat nu för tiden och man orkar ju inte bry sig.. i sverige handlar det ju ändå om att det ska vara en känd artist.. de som är okända kommer ju sällan fram.. och i eurovision song contest handlar det ju om att ha flest grannländer.. :)

men lite kul är det ju ändå..

#5 - Jempajenny

Not - måste jag säga! Har inte sett en deltävling i år. Tröttnar redan innan det startar...



Angående bitandet; visst är man lite orolig men jag tror att det är värre när tänderna i överkäken kommer. Nu har de ju liksom tungan emellan... om du förstår vad jag menar.



Mässan var superkul! Är mycket nöjd med det jag kom hem med.

#6 - Hanna

Kallt som snö... Men förmodligen kommer jag titta iaf. Men helt klart har det blivit sämre med åren. Drygt med alla röstningar, jag tycker det är dags att ta tillbaka juryn som bestämde vem som vann. Mehde har aldrig varit någon favorit. Och melodifestivalen är inget undantag...

#7 - M

Tittar nog mest på det av ren vana, egentligen är det väl inget kanonprogram men det funkar en lördagkväll när man inte orkar göra annat än bara softa. :)

#8 - Jessica

Not!

Är inte alls intresserad nuförtiden, med alla dessa deltävlingar och annat. Det var bättre förr! :)

#9 - Jennie

Egentligen not, men jag kommer att titta ändå.

#10 - Sagolikt by Perla

Hot hot hot! ;-)

#11 - Jullan

Hot.

Jag håller med er andra om att det har tappat jävligt mycket och att Petra Mehde absolut inte är bra, men ändå på något sätt så skulle det kännas konstigt om jag struntade i att kolla på det.

Bara för att det har blivit sämre så har det inte blivit dåligt i mina ögon.



Ha det! :)

#12 - anna

läser du mogis.se eller kenzas.se blog?