bambi

In the bag
I påsen fanns:


#879 Imagination Wrap - Grey:  Fanns med på min önskelista och gud så underbar den är! 30% silke och 70% viskos och så otroligt mjuk. Känns väldigt användbar, passar både till klänning och jeans. Sambon gillade till och med den (och han brukar inte bry sig om kläder). Och jag har märkt att jag nog gillar Odd Mollys långa koftor mer än dom korta, tycker att jag passar bättre i dom långa.


#890 Hatehate tee - Blush: Så underbar färg! Direkt när jag såg den så tänkte jag "den måste jag ha!". Så bekväm och snygg i 100% bomull.


#729 Pleated Denim Skirt: Finaste jeanskjolen någonsin! Jag hade inte tänkt köpa den men jag provade den så blev jag kär direkt! Jag har redan så många Odd Molly överdelar så jag skulle behöva lite fler kjolar och kanske ett par jeans? Men jag känner att jag kommer att använda denna jeanskjol mycket!! Den är så värd pengarna!

#1 - Katinka

Åhh, köpte du också jeanskjolen! Kul! Min har inte kommit än...



Hur var den i storleken nu då?

#2 - Katinka

Ja, det är ju just det som är frågan. Jag har några andra kjolar från Odd Molly i stl 2, men vacklar också lite där mellan 2 & 3. Marengs har inte ens hört av sig än och verkar inte ha dragit pengarna från mitt konto heller - de släpptes ju tillbaka efter någon vecka - så jag skulle ju kunna köpa den andra i stl 3 istället som finns kvar ju.



Tror du man kan göra så? Beställa och betala den andra nu och sedan bara avbryta den andra ordern? Har du lust att mäta din kjol rakt över midjan åt mig? Skulle hjälpa jättemycket!

#3 - Elin

Snygga kläder!

Påminner mig själv lite om att jag också behöver en hel del nytt... :)

#4 - Katinka

Hej, har försökt mejla Marengs, men de svarar inte på mejl..... Är rädd för att den försvinner! Tror jag går in och köper 3:an nu istället för det låter som om det är den jag ska ha.... Tack!



Och du, longtoppen finns på AjaBaja nu, men du kanske redan har sett det... Jeanskjolen rök därifrån också....

#5 - Jessica

Kanonfina plagg!! Tyckte speciellt om kjolen!

#6 - ca

Alldes underbart att få shoppa så många fina plagg på en dag. Jag blir också sugen på kjolen jag tror att det verkligen är ett plagg som man kommer att använda mycket. Ha en go kväll!

#7 - Katinka

Åhh, vad roligt att ha fått tag i så många fina plagg, eller hur? Man blir jätteglad över det!

Nu tog jag jeanskjolen i stl 3 istället. Köpte den direkt och skrev ett mejl till Marengs att jag vill avboka den andra kjolen. Hoppas de gör det nu för de verkar lite hopplösa att få tag i. Likadant var det med Gucce faktiskt. Svarade inte på mejl och det telefonnummer de angav på sin sida har upphört säger en telefonist. Lite tråkigt tycker man!



Men, men... får väl bara hoppas att det ordnar sig då...

Tack för ovärderlig hjälp! Annars hade jag suttit här med för liten kjol kanske...

#8 - Anonym

jättefint! vad kostade koftan?

#9 - Caroline

Åh... vad mycket fint! Jag måste till odd molly-butiken i helgen, har inte hunnit med det sen dem öppnade. Bara påsarna är ju helt gudomligt söta :)



Trevlig kväll på er

#10 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Koftan kostade 1500 kr. Den finns även hos Ajabaja: http://www.ajabajakids.com/shop.asp?mode=spec&item=5183

#11 - Ulrica

Oj vad mycket fint. En superfin outfit.

#12 - Nina

Fint =)

Var du i nya butiken?

#13 - Sofia

Hej!

Undrar vilken storlek du tog i toppen? Sitter o ska nätshoppa..:)

#14 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Sofia: Jag tog den i storlek 2 och den var ändå ganska stor på mig - trots ammande bröst och graviditetskilon som sitter kvar.

#15 - Charlotte

Vad fint det var! Tycker koftan verkar rätt tunn...?

Du är jättefin...