bambi

Kidnappningar

Usch, det gör ont i magen när jag läser om 1 åriga kidnappade Thor. Jag är ibland lite rädd för att nån ska kidnappa Zack. Jag vet att det är inte så stor risk för det här i Sverige. Men när man växer upp i USA så blir man hjärntvättad när det gäller kidnappning, men så är det lite vanligare där. Men man hör om kidnappningar på nyheterna, man läser om det i tidningar och man ser till och med bilder på barn som saknas på mjölkpaketet när man ska äta frukost. Man påminns om detta varje dag och blir väldigt uppskrämd.

Det blev inte heller bättre av att min mamma tjatade om att jag skulle akta så att min pappa inte kidnappade mig när dom skiljdes. Men hon hade väl också blivit hjärntvättad. För nu vet jag att min pappa aldrig skulle kunna göra nåt sånt!

Men det måste nog vara det värsta som kan hända, att man blir av med sitt barn! Usch, jag kan inte tänka mig ett liv utan Zack! Jag hoppas verkligen att mamman får tillbaka sin Thor!
#1 - Anonym

Hej! Ramlade in här då jag surfade runt på Mer-Trafik.Trevligt. Fin och bra blogg du har.Jag hinner inte läsa så mycket just nu och får väl återkomma? Välkommen till en titt hos mig. Ha det bra.



#2 - annsan_s

Läste nyss om Thor i aftonbladet. Så hemskt

finns ju inte ord för det.

#3 - Camilla

Hej!



Tack för att du skriver om detta!

Vill du veta med om Thor och hur det går i kidnappningen så hittar du all information hos mig.

Mia är min bästa vän och jag gör allt för att hjälpa henne!



kram Camilla

#4 - Mikaela

Ja, det ar riktigt hemskt. Hoppas de hittar honom snart.