bambi

Läsa böcker i onormalt snabb takt
Ni vet den där killen i nyhetsmorgon som recenserar böcker varje tisdag (eller vad det nu är). Jag blir alltid så impad över att han läser 5-6 böcker i veckan. När jag var gravid tänkte jag att "jag ska bli som han nyhetsmorgon-killen-som-läser-onormalt-många-böcker och förkovra mig i alla olästa böcker i min bokhylla när jag är mammaledig". Nu har jag nog inte läst ut en endaste bok under dessa fem månader.

Men min läslust brukar gå i peioder. Det går väldigt upp och ner och har ingen regelbundenhet alls. Men nu tänkte jag sätta igång och läsa, så som nyhetsmorgon-killen. Det passar bra nu inför bokrean också! Men jag ska ha ett realistiskt mål! Jag ska försöka läsa en bok i veckan och har börjat idag!

Så denna vecka läsa jag min första bok av Katerina Janouch, Dotter önskas. Boken tar upp ett av mina favoritämnen; genus. Har läst ca 50 sidor och än så länge så är den riktigt bra!

#1 - Linda

Jag tycker om att läsa böcker, men det går i perioder här också. Förut kunde jag lätt läsa ut en bok på 1-2 dagar... men den jag läser just nu började jag i för en månad sedan! Så det blir inte att man avverkar böcker på löpande band direkt... ;-)

#2 - Micaela

Vilket lyxjobb att recensera böcker sådär, men jag har lite svårt att tro att läsningen för hans del blir så njutbar om man stressar igenom en bok om dagen typ. Berätta gärna vad du tycker om Janouchboken, har bara läst hennes gravid- och första året-böcker.