bambi

Light Cotton Embroidered

Äntligen fick jag tag på en svart light cotton embroidered med rosa broderier hos Fashionabelle. Nu är jag bara orolig att deras lagerstatus inte uppdateras direkt och någon annan hann före mig. För det står fortfarande att dom har den i storlek 2 i lager, har dom fler i storlek 2?

För jag blev inte så glad förut när jag beställde hela 4 stycken Odd Molly plagg på Redhes rea och jag fick inget, eftersom deras lagerstatus inte uppdaterades direkt! Usch, det var en riktig besvikelse! Så jag vågar inte jubla för mycket än.

Sen så hade jag tänkt beställa en i storlek 3 också eftersom jag är osäker på storleken på dessa, speciellt med några graviditetskilon kvar. Men nu var 3:an slut... så man får hoppas att 2:an passar (om jag nu får den).

Nu ska jag bara vänta på att AjaBaja får in tredje leveransen också! :)
#1 - Ann-Louise

Just den här färgkombinationen fanns på Best of Brands i Sickla igår. De packade just upp dom och det fanns massor i stl 2 och några få i stl 3.

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Ja, jag hade gärna köpt den i butik idag men eftersom Zack är förkyld så vill jag inte gå ut med honom!

#3 - Ann-Louise

Det verkar klokt att stanna hemma tycker jag! William har varit förkyld i två veckor nu och vi har varit mycket inne, men igår var det så soligt så vi var tvungna att få lite frisk luft. Hoppas Zack kryar på sig! Inget kul när dom är sjuka.

#4 - Charlotte

Jag har testa blusen, tyckte den var stor i storleken...

Mvh

#5 - åsa

den är stor i storlek, men som vanligt med mollysar är den tajt över bysten. för tajt för mig tyvärr.

#6 - Katinka

Ja, ingen fara! Jag har den i grönt med rosa broderier från höstens kollektion och visst är den stor i storleken. Du valde nog helt rätt!

Och det är ju mycket möjligt att de har flera stycken i varje storlek.



Usch, jag blev så himla besviken på Contour byxorna! Tog dem ju i stl 2 för det är min vanliga storlek och de var mer som en liten 1:a eller stor 0:a. De går liksom inte ens att knäppa ordentligt och ingenstans finns de nu att få tag på i stl 3! Typiskt!



Får väl sälja dem på Tradera! Där lär de gå åt... Eller gå ner i vikt... Lutar nog snarare åt det senare...

#7 - Anonym

Aja Baja har fått in mer nytt bla denna som du vill ha.



http://www.ajabajakids.com/shop.asp?mode=spec&item=5179