bambi

Måndag
Oj, det verkar som om blogg.se krånglar lite. Sen så ligger även Bloggkoll nere  :(

Usch, här är det 4 minus grader och jag som hade tänkt åka och kika på Odd Molly kläder. Men jag vet inte om jag vill bege mig ut i denna kyla (ja, jag vet att 4 minus är ingenting för andra... men för mig är det KALLT).

Zack har blivit lite annorlunda. Imorse ville han knappt amma även fast han sov hela natten mellan 21-07.30. Jag fick tvångsamma honom. Samma sak med gröten igår kväll, han åt inte upp allt, vilket han alltid brukar göra. Har vår plutt tappat matlusten? Eller har han kommit in i nån slags trotsålder där han ska trotsa mat och att sova middag?
#1 - Ida ♥

jag tror att det är en fas. Låter verkligen som det. Först det här med att han skriker när han vill sova egentligen och sen att an matvägrar. I vissa faser Tilde haft så har hon struntat i att äta på typ 10h och det har inte kännts något skoj. Men det har lixom inte gått att ge henne mat alls då, hon vägrade verkligen!

#2 - Anonym

kanske tänder på g? Min son hade en fas för två veckor sen då han vägrade äta. han åt inte alls mycket under flera dagar men sen blev det som vanligt igen

#3 - Mamma på vift

Gud va skönt att han sover så länge :) Har du kollat in boken att växa och upptäcka värden? Där kan man få svar på många av sina frågor gällande sina små "troll" Tipsar om den i min blogg:) //Anna

#4 - Jempajenny

Runt 26 veckor (mellan v. 23-26)infaller 5:e utvecklingsfasen enligt "Växa och upptäcka världen". Då kan bebisen, precis som Zack, strula med sömnen, strula med maten, vara klängig och gnällig osv. Kan varmt rekommendera denna bok! Har stämt bra på Agnes hittills.

#5 - Charmiz

kikar in. himla trevlig blogg du har ler

#6 - Linda

Lydia vägrade äta gröt och pure dagarna innan hon fick första tanden! Nu när tanden kommit fram äter hon som vanligt igen. Hon gnällde även otroligt när hon skulle sova.