bambi

Pimp my ride and my hair
Zack i sin nya åkpåse och jag i mitt nyklippta hår

Nu är vi hemma igen! Jag är nyklippt och fått slingor i håret. Jag har till och med nyplockade ögonbryn! Det var himla skönt att bli ompysslad.

Jag var ju på Wendy's Hair, den enda salongen med barnpassning! Vilken bra affärsidé! Dom har barnpassningen på förmiddagar då det ändå brukar vara lite med kunder, på så vis får dom in mer kunder (föräldrarlediga kunder) på förmiddagarna. Supersmart! Och det var tydligen populärt. Nån mamma hade åkt långt bara för att få sitt hår klippt där  :)

Det som är extra kul är att hon som passar barnen är en gammal elev till mig. Hon är så söt och snäll och Zack verkade trivas bra med henne. Hon passade även en 9-månaders liten tjej samtidigt, men den tjejen var inte så glad... Jag hörde henne nästan hela tiden medans jag fick håret fixat (och barnpassningen är en våning nere). Jag visste att Zack var trött (han hade inte sovit middag på förmiddagen som han brukar) så jag tänkte bara "Stackars plutt! Han får nog inte sova mycket!". Den andra mamman sprang upp och ner mellan sin dotter och frisören.

Men när jag kom ner så fick jag veta att Zack hade sovit lite och hade varit så snäll och duktig. Han hade nog varit det snällaste barnet som hade varit där sa hon (men nu vet man inte om hon bara sa så för att vara snäll.... men man suger ju åt sig av alla komplimanger...)! Så det var skönt att det gick så bra!

Vi invigde ju sittdelen och den nya åkpåsen idag också och jag tyckte att det gick jättebra! Vi borde ha bytt för länge sen! Zack såg mycket mer och han såg mig hela tiden. Andra runt omkring honom tittade mer på honom och hälsade mer på honom. Det var även en som frågade "Is it a boy or a girl?" och det var ju kul att hon inte antog att han var en tjej bara för att han hade sin rosa mössa på sig idag  :)

#1 - Hmm

Roligt med färgglatt men Zack ser ju ut som en liten tös i den där mössan. Förlåt. Men du kanske önskade dig en liten tjej?

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Nej, jag önskade mig en glad plutt och det var precis det jag fick! Sen vad han är för kön spelar ingen som helst roll. Jag klär honom i det JAG tycker är fint och snyggt (medans jag kan) och jag gillar rosa (som du ser på min sjal). Men han har också en hel del blått och andra färger (om du tittar igenom bilderna på Zack i bloggen så ser du nog att det varierar en hel del).



Mössan köpte jag föresten på Tradera för 1 krona. Ska man låta bli att fynda en mössa så billigt bara för att det är "fel färg"????

#3 - stina

SUper FIN blev du tjejen!!!

Skönt att det gick bra hos frisören och det funkade bra med lillkillen!!

Rosa Är Fint!! Har märkt att Wille börja välja Rosa mer och mer :)

KRAM

#4 - emma

supersöt liten kille du har :)härligt att han får ha en rosa mössa tycker jag!

#5 - thess

ja, det var en smart idee:P

#6 - sofia

Kanonfint blev det!

Och en sån söt liten kille passar ju bra i vad som helst.



Kram Sofia

#7 - Lena

Vad fint håret blev. Vad lika ni var på bilden. Kanske har mycket att göra med att ni är i samma vinkel men man ser definitivt att han ärvt mycket av sitt utseende från dig.

#8 - Ida ♥

gud vilken smart idé av frisörerna! Dit skulle jag ha gått om det inte vore för att min bästakompis är frisör. :)

#9 - Emma

Jag älskar verkligen rosa och min dotter har både rosa vagn och rosa overall, men ändå så frågar alla alltid om det är en flicka eller pojke, (och dessutom så ser hon väldigt tjejig ut) lite kul tycker jag. =)

Zack har så runda, mysiga kinder. Man vill bara nypa i dom! =D

#10 - Sagolikt by Perla

Blev du nöjd med klippningen? Rekommenderar du dom ur hårklippningens synpunkt ;-)? Jag skulle vilja besöka Wendys!

#11 - Cissi

Rosa eller inte, lillen är go som en nyponros!



Ha det bäst!