bambi

Recension: Lifestone
Förra veckan fick jag hem ett paket från Lifestone för att få testa och skriva en recension om deras avtrycksboxar. Paketet innehöll två kartonger med en klump lera i varje. Och så här gör man:






Vi fick göra om avtrycket ett par gånger eftersom Zack gärna krökte på tårna, men till slut blev det bra! Nu gäller det bara att välja ut om man vill ha hans fossingar i brons, silver, guld, gjutsten eller kristall! så svårt att välja!!

Tusen tack till Lifestone för avtrycksboxarna!
#1 - Budgetdesign-blogg

Vilka fina tips! Nu vill jag också ha barn :)

#2 - sweetmama

Vilken rolig grej. Perfekt som doppresent och annat ju. För jag gissar att inte mina 38:or får plats där i :o)

Kram

#3 - Line

men detta var gulligt. ska spana vidare på den sidan!

#4 - Jacks mamma

Vad avundsjuk jag blir ;) Har velat göra sånt på Jack men det är ju så himla dyrt...:(

#5 - Nina

sånt vill ja oxå ha! ska önska oss det i dop present. tycker det är en fin gåva. ett minne för livet. förstår att ni har svårt att välja vad ni vill ha för något, finns sååå många fina alternativ.



fin du blev i håret förresten och du borde bära mer rött. färgen passar verkligen dig.



förresten, hur mkt fick du betala för klippning och slingor? tyckte det var ett riktigt bra koncept med barnvakt. jag har ju inte klippt mig sen sept!!! tyckte mitt hår såg jätte bra ut så länge ja var gravid. Men nu har det börjat tappa sin glans och kvalité. snyft!

#6 - Ulrica

Jag har avgjutningar i kristall från båda grabbarna de är superfina. Jag tyckte det var enklast att göra avtrycken när barnen sov.

#7 - Madeleine

Oxå sugen på att testa det, fast nu är Amanda såå stor... har avgjutning av handen bara då hon är liten som är inramat!! Ser fram emot att se de färdiga bilden på fötterna ;-)