bambi

Skumma besöksräknare

Hmm... blogg.se visar en helt annan siffra än sunet när det gäller besöksstatistiken. Det brukar inte vara så stor skillnad, så jag undrar vilken som visar fel. Är det någon annan som har fått skumma siffror från någon av dom?

Jag ska skriva iordning fler tips på hur man kan öka besökarantalet snart. Fick en hel del tips av er söta läsare i och med tävlingen som avslutades igår så jag ska sammanställa dom lite.

Jag blev medlem på ännu en gratissida, som heter Free Food. Man ska tydligen få värdecheckar hos ICA och andra matbutiker, det kan ju besövas! Nån som har testat den? Funkar den bra?
#1 - Sophie

blogg.se's räknare brukar visa fel, fast den brukar ofta visa i underkant istället...

#2 - Peggygirl

Jag har ingen av dessa besöksräknare men jag har andra och dom visar alltid väldigt olika.?? har ingen aning om vad det kan bero på..

Free food har jag inte testat men det vore väl kul om det kunde funka, handla gör man ju alltid så lite rabatt vore väl inte fel ;-)

#3 - Katinka

Nja, jag tycker alla verkar räkna lite olika så det är väl bara att bestämma sig för en och sedan bara använda den så kan man i alla fall jämföra...

#4 - Wojtan

Jag har aldrig fattat dessa räknare, de visar olika allihop!



Kram åsa

#5 - Moolin.se

Mina siffror varierar sjukt mycket om jag jämför google analytics och susnet.



Via google analytics har jag en full överblick och kan jämföra mera. Helt perfekt!

#6 - Anna

Om du kikar på bloggtoppen då? Vad säger den? :)

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Ja, den säger över 1000 besökare igår... så alla säger olika!