bambi

Stackars liten sjukling...

Plutten sover nu och har gjort det i ca 2 timmar men man hör små hostningar ibland från sovrummet och jag går och tittar till honom då och då. Jag kan inte låta bli att titta till honom oftare nu när han är sjuk, jag blir lite orolig att han ska ha svårt att andas nu när han är så snorig och täppt i näsan. Men det verkar inte vara några problem... bara jag som är överdrivet orolig. Hoppas bara att han blir frisk snart, det är så jobbigt att se och höra honom hosta så. Tycker så synd om honom... lilla plutten...

Ska nog ta och se på Kvällsöppet med Ekdahl om en stund. Det ska handla om: I Sverige har man rätt att göra abort utan särskilda skäl men efter att det uppdagats att en kvinna gjort två aborter på grund av att fostren var flickor har man börjat ifrågasätta lagen. Frågan är om tidig könsbestämning ska förbjudas för att förhindra sådana aborter.

När jag ändå är inne på detta med bebisar och deras kön så läste jag klart Dotter önskas av Katerina Janouch igår och jag måste säga att den inte var något vidare bra. Den kändes lite overklig då hon skrev saker som "på pin kiv så köpte jag en röd tröja till min son"... det kändes lite "jaha... en röd tröja? vad var det för farligt med det?".

Så imorgon ska jag nog börja på en ny bok, jag har länge velat läsa Blonde av Joyce Carol Oates (min favoritförfattare).. så jag kanske ska ta tag i det? Men 861 sidor.. kommer jag att palla? Och så är den på svenska... tyvärr... jag tycker att det är så mycket roligare att läsa Joyce Carol Oates på engelska. Jag vet inte varför jag skulle köpa boken på svenska.
#1 - annsan_s

Stackarn får krya på sig..Kramen..

#2 - Micka

vilken rar header du har :D

söt och personlig.

jätte fin blogg.

#3 - »» Michaela / Bloggdesigner ««

vilken liten sötnos :)

#4 - Elin

En röd tröja?

Edvin har både röda tröjor, byxor, haft röd overall och jag funderar på röd jacka... :D



Hoppas att liten kryar på sig snart! :)