bambi

Up & Go
 


Vi tog en promenad till Ringens Centrum där vi skulle hämta ut Zacks Up & Go-paket på Lindex. Men det är ju så knäppt på Lindex i Ringens Centrum för barnavdelningen ligger på nedre plan och det finns bara rulltrappa upp och ner. Som tur var så följde sambon med så jag kunde åka ner och hämta det, men om jag hade gått dit själv så vet jag inte hur jag skulle ha gjort!

Men paketet innehöll inte så jätteroliga saker. Våtservetter och blöjor går ju alltid åt. Men strumporna kommer han väl kunna ha om ett år eller nåt och bollen var väl inte så rolig (den kunde ju ha varit färgglad och kanske låtit när man klämde på den?).

#1 - Jempajenny

Intressant att det stod i mailet man fick angående Up&Go-paketet, att man skulle "skynda" sig att hämta det då innehållet passade bebisen nu... och så är strumporna man fick GIGANTISKA!

#2 - Jempajenny

Jo, det stämmer ju. Blöjorna är i "rätt" storlek... Men det kändes lite snopet med strumporna.



Trevlig söndagskväll till er!

#3 - Ida ♥

får man detta paket när man är medlem i libero eller? Jag har inte fått något men zack är ju lite äldre än Tilde så det kommer väl. Varför kan du inte ta dig upp och ner i rulltrappan med vagnen?

#4 - Lena

Hämtade ut det där paketet i förrgår och blev också lite besviken, trodde det skulle vara nåt mer roligt med.



Vågar inte heller åka rulltrappa med vagnen, har gjort det när min man burit på Alfons så den varit tom, men med honom i vagnen vågar jag inte.

#5 - Katrin

Instämmer med att det var rätt trist paket (och Up&G-blöjorna tyckte jag var hopplöst dåliga)...men bollen som jag först tänkte slänga är nu en av Almas stora favoriter! Hon kan hålla den så bra och rullar iväg den och kryper efter hur länge som helst :)

#6 - Jennie

Jag håller med Katrin, bollen blev snabbt en av Edvins favoritleksaker. Han kan titta på hur länge som helst när jag studsar den i golvet.

#7 - Sofie

Jag vet. Rulltrappor ÄR läskiga.

Förra veckan skulle jag åka nedåt, men i mina tankar åkte jag uppåt (stödde alltså på framhjulen istället för bakhjulen), med resultatet att lillkillen höll på att flyga ur vagnen och jag fick en halv hjärtattack. Otäckt.

Men nu har jag tränat och börjar bli en riktig hejare på det här med rulltrappor :)

#8 - Nina

vad har ni för vagn? jag brukar nämligen åka till den där lindex eftersom den ligger nära. å då åker ja rulltrappan upp och ner. jag föredrar nästan det eftersom jag hatar att åka hiss.



Men jag tycker det är ganska så dumt att ha den på nedre våningen eftersom det då är folk med barnvagn som ska ner. Jag vet inte hur man åker ner å upp med en trehjuling. det borde bli ganska så instabilt?

#9 - Noretstar

Den här bollen gillade Alexander jättemycket! vi leker med den, t ex han ligger på magen och jag rullar eller låter försiktigt bollen studsa mot honom. Han skrattar och sen knuffar bollen ifrån sig :)

#10 - Marina & Edvin

Jag kan lova att bollen kommer Zack att älska lite senare! Man kan ju ha den i badkaret också om man vill. Edvin älskar den bollen nu.

#11 - Lena

Håller med om up´n go-paketet