bambi

Uppdaterat Mollysar
Nu har jag suttit och uppdaterat listan på mina Mollysar. Jag har inte fått #327 Light cotton embroidered ännu, men den är beställd så jag la till den på listan i allafall. Sen har jag tagit bort dom Mollysar jag har sålt på Tradera, så nu är listan helt up to date!

Kjolen som jag nyss köpte på Tradera (nr. 29 på listan och som jag inte vet vad den heter?), passar tyvärr inte riktigt. Så jag vet inte om jag ska spara den och hoppas på att komma i den efter alla kvarvarande graviditetskilon är borta eller om jag ska sälja den på Tradera. Får se hur jag gör.

Funderar även på att sälja min rosa kofta (nr. 25) från kollektionen In odd we trust. Jag vågar knappt använda den, utan den är mer en "dyrgrip" i min samling. Lite synd... kanske bättre om den kommer till användning. Men den är så ovanlig och svår att få tag på, så jag är orolig att jag kommer att ångra mig om jag säljer den!
#1 - Jessica

Ja vi sänkte nog ner spjälsängen när man började märka på Neo att han försökte resa sig upp. Bättre lite för tidigt än för sent ansåg vi. :)

#2 - annsan_s

Fruktansvärt, att dom bara kan göra det !

#3 - Katinka

Mmm, jag har också några sådana dyrgripar som jag knappt vågar använda så jag vet precis vad du menar. Samtidigt tror jag att man ångrar sig om man säljer dem.



Jag har en mockaväska i brunt från kollektionen Vive la Difference som jag aldrig använder för jag är så rädd om den. Den har stått i min garderob länge och jag brukar liksom bara gå dit och känna på den ibland. Tokigt ju!

#4 - Kikki

Ja visst var den lite kul :)

Du får bestämma själv, men personligen tycker jag Du ska använda Ditt riktiga namn, men det är helt upp till Dig :)

#5 - annsan_s

Finns mkt fint på Tradera !