bambi

Vaccination
Nu är vi hemma igen! Vaccineringen gick faktiskt bättre denna gång än när han var 3 månader gammal. Han grät inte alls mycket.

Vår BVC-sköterska är så otroligt bra och svarar alltid så utförligt på alla frågor. När jag sa att jag skulle filma så berättade hon om sin 17-åriga son som brukar visa upp en film för alla tjejer han träffar, det är en film då han är liten bebis och gråter en massa, så det kändes som att det var helt okej att filma det hela:

#1 - Hanna

Usch, jag gruvar mig... Tyra grät jättemycket vid tre månader. Hoppas det går bättre vid fem. Han var ju jätteduktig Zack, även när han fick andra sprutan och förmodligen räknat ut innan att det skulle göra lika ont som första... :-)

#2 - Ida ♥

åh sötnos.... fick liten tår i ögat. Gillar inte alls när bebisar gråter :( fyyy.. Tildes 5månaders är om en vecka... fy... :/

#3 - Mirva

Vi gick hos samma sköterska (Ingegerd) när vi bodde i Sjöstaden. Hälsa henne gärna från mig!



Mirva m. Vincent -04 & Dominic -05

#4 - carro - bloggar om dottern tilde

Åh neeej! Vi ska iväg med Tilde imorgon på 3månaders... Usch vad jag är nervös!!!

Stackars Zack :(

#5 - Ann-Louise

Vi var också och vaccinerade idag, det gick mycket bättre även för William jämfört med sist. Grät inte alls lika mycket och verkade glömma det hela på bara någon minut! :-)

#6 - Lena

Vad duktig han var!



Usch, vi ska dit om en vecka och ge nästa spruta. Vad konstigt att de inte gav sprutorna samtidigt, det gör de här, då blir det ju lite bättre iallafall.

#7 - Karin

Men jisses en sån snäll bebis han är! Han sa ju knappt ett ljud! :-)

Kommer till stan på tisdag nästa vecka. Har ni tid med en fika? :-)

Kram!

#8 - e

Vad skönt att det gick så bra för lille sötZack. Det gick bra för vår lille, han gnällde lite på andra sprutan men det glömdes snabbt bort. Inte fick han någon feber heller. Idag ska vi ut och åka pulka, gäller att passa på när det finns snö!

#9 - Linda

Här var det också dags för vaccinationerna igår. William lät ungefär som er lille kille. Blev lite lite ledsen, men det gick över fort. Kul att ha med detta på film! Folk brukar tycka att jag är lite galen som har med mig min kamera i stort sett överallt... ;-) Men då finns det fler då, hihi!



#10 - Sofie

Inte nog med att tanten sticker mig en gång, utan TVÅ! .... Såg han ut att tycka. =)

#11 - Amelie

Åh, vad duktig han var!!



Här så är det 3 och 6 månader som vaccinationerna är, så min son har en månad kvar till sin andra.

#12 - Cissi

Inte så pjåkigt! :-)

Men varför gav hon honom två olika sprutor? Mina barn har fått en spruta per tillfälle!

#13 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Vet inte riktigt varför han får två sprutor, men det fick han sist också!

#14 - nina

Naaaaw va duktig han var... å fiiin