bambi

Zack ♥ Hera


#1 - Ida UNG MAMMA

HAHA, SÅ FRUKTANSVÄRT SÖT!

DU GÖR VERKLIGEN FINURLIGA BILDSPEL! =)



www.gotteochvi.com

#2 - Ann-Louise

Åh så gulligt!!!!

#3 - Micaela

Naw, vad rart! :) Tids nog kommer Zack och Hera blir bundisar och bästisar.



Jag försökte kolla på Lost när första säsongen kom ut, såg cirka 7 avsnitt och kom aldrig in i det. Men jag borde kanske ge det en chans igen. Funderar på om House är ngt för mig, en serie som helt gått mig förbi.



Förresten, såg du En författare - en bok på Kunskapskanalen igår? Hanne Kjöller pratade om hennes bok "I huvudet på en mamma" och hur hon opponerar sig mot Maria Svelands "Bitterfittan". Jag har inte läst böckerna, men inser att jag missat två viktiga bidrag till jämställdhetsdebatten.

#4 - Sofi

Haha.. vad sött :D

#5 - Helena

hihi, vad sött :-)

#6 - Linda

Hihi, så söta de är!! :-D



Här gillar katterna konstigt nog William fastän han drar dem i pälsen och morrhåren! ;-) Den ena katten verkar till och med tycka att det är skönt för hon stryker sig runt honom gång på gång när han gör så och spinner högt!

#7 - Elin

Va otroligt gulliga bilder! :D

#8 - Lena

Åh vad gulligt! Vilka roliga pratbubblor!

#9 - Marri

Gud så söt!



Hade en nästan likadan Katvig bodysuit till min lilla tjej för snart ett och ett halvt år sen så man får lite minnesbilder från hennes bebistid.



Hittade hit för att jag skulle kolla dina blogg-tips, behöver få såna tips så folk hittar till min blogg. Nu har jag istället hittat ytterligare en blogg som jag måste följa :)

#10 - stina

SÅÅÅ SÖTT