bambi

bambis tankar om "Mia"
Stackars Lisa Marklund, nu blåser det verkligen kring henne. Jag har läst hennes bok, Gömda, och tog verkligen allt för sanning. Men det skulle man alltså inte ha gjort! Redan i höstas läste jag lite i bloggen som Monica Antonsson skriver. Starkt av henne att kämpa så hårt för sanningen speciellt mot någon som är så populär och mot en bok som älskas av så många. För hon hade det kämpigt i början, det var många som inte gillade att hon kritiserade Lisa Marklund så mycket och många var oroliga för att "Mia" skulle få problem då hennes skyddade identitet har röjts (vilket Monica Andersson har fått ta skulden för..).

Men man ser vilka olika bilder dom två författarna har av "Mia", Monica Antonsson beskriver henne som lat och på gränsen till prostituerad och en usel mamma... och alla som har läst Gömda får ju inte direkt den bilden.
#1 - Linda

Oj jag trodde ju verkligen den var sanning när jag läste den

#2 - Agnieszka

Jag trodde den var sanning med.... men ack så fel man kan ha....



kramar

#3 - Elly

Men, betänk att ni inte kan vara säkra på att det nya är sanningen heller. Jag tror att det antagligen ligger någonstanns däremellan. Marklund har fått "sanningen" från "Mia", medans Antonsson har fått "sanningen" från dels "Mia"s två exmän och dels rättsliga dokument. Men, vad gäller det sista så kan man ju fråga sig om män eller kvinnor brukar vara mest framgångsrika?



Marklund skildrade "Mia"s historia, och för Marklund var den sann när hon skrev den (tja, det får vi väl iaf utgå från om vi inte är säkra på att hennes avsikt var att ljuga). Kanske var den också sann för "Mia".



Det finns fler än två sidor på ett mynt.