bambi

Bloggstress så det heter duga


Usch, på tal om stress... Nåt som stressar mig är besöksstatistik. Vet egentligen inte varför. Men varför har min gamla blogg fortfarande så många besökare? Fler än min nya till och med!

Min nya blogg har ca 400-500 besökare varje dag och min gamla 500-600... men det ökar här hela tiden och sjunkar där. Men hur lång tid ska det ta tills dom flesta har tagit sig hit?

Jag kommer ihåg när jag var superglad att jag kom över 100 besökare varje dag... och nu så känns det jobbigt att jag knappt kommer upp till 500 besökare på nya bloggen. Konstigt att man ska känna sån stress över detta med besöksstatistiken. Känner ni också av mycket bloggstress? Det ska ju vara kul att blogga... inte stressande... usch!
#1 - åsa

när någon byter adress brukar jag gå till den gamla adressen och sen till den nya genom länk i sista inlägget. då blir det ju så i statistiken, kanske fler än jag som gör så?

#2 - Stephie

självklart! Om det bara är headern så kan jag ju fixa det snabbt :) Skriv till min mejl hur du vill ha den & skicka med bilder om du vill ha några i headern, så fixar jag det :)

#3 - Sofia

Nu är det fixat.

Jag känner som du med besökare, jag har som MEST haft 97 besök på en dag, så mig slår du ju VARJE dag.

Hur ska jag göra för att få så många besökare som du har?



Kram Sofia

#4 - Sofia

Nu är det fixat.

Jag känner som du med besökare, jag har som MEST haft 97 besök på en dag, så mig slår du ju VARJE dag.

Hur ska jag göra för att få så många besökare som du har?



Kram Sofia

#5 - Malin

Jag förstår precis hur du menar, men jag är fortfarande på den nivån att jag längtar tills jag ligger i din liga med besökare. Nu ligger jag runt 200 om dagen :D Men det har ökat väldigt mycket på bara tre månader då jag låg på cirkus 50-100 då.

#6 - Ullis

Det var därför jag slutade. Blev stressad av att jag inte hann underhålla bloggen eftersom jag dessutom skriver i mitt yrke hela dagarna och det kändes inte roligt på något sätt. När jag sedan bara fick fler och fler besökare så kände jag att det får vara nog. Nu gör jag ingen som helst reklam för min nya, länkar aldrig osv och det är rätt skönt att inte känna någon press Hoppas du inte slutar nu utan hittar inspirationen igen.

#7 - Marie

Ja haha, jag kommer inte ens över 20 besöker/dag.



Du kanske har några tips till oss som är småbloggare?

#8 - Blondinkatrin

haha jag stressar också över besökare!! vill ha massor massor massor! men jag vet inte varför :S haha

#9 - trollpackan

Nix, ingen stress här!

#10 - Katinka

Jo, det där med stressen känner jag av. Och ändå har jag precis börjat. Min blogg är bara ca 6 veckor gammal.

Dumma statistik egentligen! Man ska ju inte tänka så!

#11 - Anna - mamma till 2 sessor

Jo jag känner också så ibland! Men mest att jag har bloggtorka, kommer inte på nåt kul att skriva om....

#12 - Elina

Jag kan förstå dig.. Själv har jag bara runt 100 besökare per dag, men ändå så funderar man ju på hur man ska göra för att få dit fler besökare, vad man ska skriva om, hur ofta man ska skriva mm..



Jag ska snart till Thailand 3.5 vecka och min ångest nu är att jag inte kommer kunna blogga lika ofta som jag gör hemma, eller ens varje dag.. Bloggen är ju lika mycket "dagbok" för mig som en uppdatering för de som läser... Ja usch, bloggberoende minst sagt...

#13 - Linn

jag är glad att jag snart är uppe i 100 besökare denna MÅNADEN haha men så är den när man har en mindre blogg! Men ni andra som kanske läser komentarerna här får gärna klicka sig in på min blogg!

www.linns.bloggagratis.se



Ha det bra!

#14 - Sandra

Haha kan känna sån stress ibland :) idag fick jag extra många besökare.