bambi

Blondiner

Jag måste ta och gå till frisören snart, klippa håret och göra slingor. Sambon påpekade att jag börjar få mörkare hår. Läste någonstans att ju blondare man är desto fertilare än man, därför brukar håret mörkna ju äldre man blir och desto mindre fertil man är. (Skulle också vara en förklaring till varför blondiner anses sexigare = mer fertila)

Jag har alltid trivits som blondin och jag vågar inte göra några radikala förändringar när det gäller mitt hår, så jag kommer nog fortsätta att göra blonda slingor. Jag är väldigt feg när det gäller mitt hår... så ni kommer nog inte plötsligt se en bild på mig med rött hår eller rastflätor eller nåt... det kommer aldrig hända.
#1 - Stina

Det har jag aldrig hört och det verkar inte så troligt heller. Då skulle största delen av jordens befolkning vara mindre fertila! Tänk på alla i afrika, sydamerika och hela asien dom har ju oftast svart hår och jag gissar att dom har mindre problem med fertiliteten än vad vi har i västvärlden. Så den teorin dissar jag :-)

#2 - Bettan

Haha skulle blondiner vara sexigare?!!!!? Det är väl galet generellt och jag håller med skrivaren ovan om fertiliteten. Jag har alltid enbart funnit mörkhåriga människor, såväl kvinnor som män, är sexiga och vackra-aldrig dragits sexuellt till en blond man faktiskt.