bambi

Dokumentärserier

Nu ska en ny dokumentär-serie börja på TV4 - Advokaterna. Eftersom sambon är jurist så blir det nog att vi kommer att se på den även fast han var lite sur att det bara var brottmålsadvokater som skulle vara med, men det är nog inte så intressant att se jurister som gör upp kontrakt och sånt.

Men det verkar vara en ny trend att göra dokumentärserier om olika yrkesgrupper. Fast det började ju med alla sjukhusserier och det har ju hållt på ett tag. Sen kom det en serie om brandmän på SVT och sen förra året - allas favorit - Barnmorskorna. Och nu alltså Advokater. Vilka tror ni kommer härnäst? Att man får följa "Lokalvårdarna" i deras jakt på dammråttor och strid mot svarta skoränder? Eller ungdomarna på Mc Donalds som bränner sig på stekplattan och bråkar med jobbiga kunder? Eller varför inte "Metro-utdelarna" som snabbt försöker sticka in tidningar i folks händer i rusningstrafiken?
#1 - Mirva

Samma här! Sambon är advokat så nu vet jag vad vi ska se på tv fr o m fredag :-D

#2 - Sofi

Kanske folk som står längs med löpband där de sorterar bort saker som slängts felaktigt i pappersinsamlingar? haha. det jobbet finns fkt.. på min pappas jobb hade dom en som endast arbetade med det, han hade en hel del kul saker uppsatta på väggarna som folk kastat fel, som han då sorterat ut. En gång hittade han tom ett grishuvud, lol! det satte han dock inte upp på väggen ^^

#3 - Danni

Jag såg att du tänkte gå och klippa dig. Jag vet ett jätte bra ställe som du kan göra det på och som också har barnpassning!

http://www.wendyshair.se/ kolla in hemsidan. Ligger i vasastan.



Kram ifrån en gammal elev till dig som jobbar som barnskötare där :)

#4 - Noretstar

Jag älskade Barnmorskorna! Var gravid när programmet gick och grät varenda gång jag hörde intromusiken (och när jag såg alla bebisar också). Grät överhuvudtaget av varenda minsta anledning då :)

#5 - Anneli

Sedan har vi ju haft färjan också... och reseledare! Det skulle vara kul att följa barnskötare/förskollärare på "dagis" (förskolan). Det ligger ju extra varmt om hjärtat nu!

Kram på er!