bambi

Folk som stör sig på Odd Molly kläder
Det blev en liten diskussion i ett tidigare inlägg angående att några av mina läsare får kommentarer eftersom dom har mycket Odd Molly kläder. Angelica skrev:

Får du någonsin höra tråkiga kommentarer om ditt OM intresse, på jobbet? Själv har jag råkat ut för lite syrliga kommentarer typ "man behöver ju inte bara ha OM" eller "skulle ha din tjäst istället för du verkar ju tjäna så bra..." Alltså den svenska avundsjukan är inte att leka med!! Det är så trist och helt onödigt, de hade nog inte sagt något om jag hade haft Filippa K eller nått annat märke, vad tror ni? Jag försöker att stunta i det!

Och Jolanta skrev:
Också en Mollyist här... Ville lägga till det Angelica påpekat: på jobbet får man nästan inte ha Odd Molly kläder, verkar det som. Jag har också råkat för att folk stannar mig och börja predika om att "Du verkar ju ha bara Odd Molly kläder i din garderob", typ, eller så får man såådana låånga blickar, från huvud till tår... Rent obehagligt!
Förstår inte vad är problemet, jag sparar och säljer på Tradera allt möjligt för att köpa en älskling jag vill ha, ingen förbjuder ju dem göra samma sak, eller hur? UCHHH...


Jag har faktiskt bara fått kommentarer här på bloggen och nån enstaka kommentar från nån kompis som har påpekat om det är ännu ett nytt Odd Molly plagg jag har. Jag antar att eftersom Odd Molly-plaggen har ett sånt speciellt utseende så känner folk lätt igen dom (vilket dom kanske inte gör lika lätt med Filippa K kläder). Är det någon mer som har upplevt detta?
#1 - Katinka

Stör sig folk på Odd Molly kläder???

Herregud, har de inte nog med sitt!

Jag har faktiskt aldrig upplevt det. Eller snarare har jag aldrig brytt mig om det om folk runt omkring suckar och tycker ett linne för 500:- är alldeles för dyrt och jag måste vara tokig då jag köper det.

För jag antar att det är det som sticker folk i ögonen. Att de är dyra!



So what liksom? Om jag har råd väljer jag väl själv vad jag lägger mina pengar på. Andra går ut och festar för 1500:- en fredagkväll - jag köper en kjol från Odd Molly istället.

Och Odd Molly är kvalité. Bra plagg som rätt skötta håller länge. Jag shoppar jämt så, inte bara när det gäller Odd Molly. Kvalité går före kvantitet varje gång. Hellre ett dyrt plagg än ett formlöst plagg som går sönder i tvätten liksom.



Men Odd Molly sticker ut. Syns. Det är därför folk har problem.

De borde sköta sitt istället, som sagt.

#2 - Sagolikt by PERLA - mamma till två döttrar ♥

Fattar inte heller hur man kan störa sig på det?!?! De flesta jag vet har t ex designerjeans på sig för tusenlappen... eller skjortor i samma prisklass, för att inte tala om alla svindyra väskor som alla tycks ha...

#3 - PinkWinter | Bebis i April

Hej! Kul att du "poppade" in hos mig:) Råd om ökad trafik? Ja, det är väl att kommentera och skriva mycket, delat i tävlingar och undersökningar, Lycka till;)

#4 - Sofi

Här är det alla DK märken som Joline har som folk kan reta sig på. Alltid är det något :)

Kom ihåg att det oftast är avundsjuka! Odd Molly har skit snygga kläder och så fort jag börjar jobba igen skall det få flytta in lite söta tröjor & blusar här. Man får oftast det man betalar för. Tills dess dregglar jag i din snygga blogg ;)

Sov gott!

#5 - S a n n a

Vilken fin blogg du har! Hamnade här av en slump och kommer definitivt återvända fler gånger. (^^,)

#6 - Sofia

Hej!

Jag har fått negativa kommentarer både en och två gånger!



Men jag får mest positiva som tur är..



Kram Sofia

#7 - Anette

Kära Bambi, STÅ PÅ DIG!!!!!Som sagt va ;Svenska avundsjukan!!!!

#8 - Erika

Så larvigt... svenska avensjukan är livsfarlig!!! Men stå på er, det är ju ni som ska trivas i era kläder och har ni råd... ja, kör på!!!

Kramar

#9 - Mamma till två små pojkar

Japp! Det stämmer! Jag som sjuksköterskestudent råkar inte leva på CSN men det har ingen annan att göra med...............för jag får ofta höra i skolan att "Men åååååh! Odd Molly...men dom är ju så dyyyyyyyyyyyyyra". Men lever man ihop med en man som är advokat så kanske jag trots allt har råd att handla Odd Molly ?! Snacka om den SVENSKA avundsjukan ja!

#10 - Angelica

Hej igen!



Åhh vad skönt att höra att det är fler som har upplevt samma saker, fastän att det är trist..Vi Mollyister för hålla ihop!! Vi väljer ju alla vad vill göra med våra surt förvärvade pengar varje månad, eller hur? Stå på er!



Styrkekramar från mig!



Ps. I love min nya makeout blouse som kom idag.

#11 - Malin/ Hysteriska Mamman

Jag har inte fått några tråkiga kommentarer. Däremot sa en arbetskamrat häromdagen att hon tänkte på mig när hon såg Odd Molly... Lite kul!