bambi

Fredagkväll

Jag sitter här och väntar på att älsklingen ska komma hem. Det är hans tur att laga mat ikväll och det skulle bli fläskfilé med potatisgratäng. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det... jag är så himla sugen på det! Ska bli så gott!

Jag gjorde hemmagjorda hamburgare igår kväll, så det blev min lunch idag (rester)... det var himla gott det också! Ah, nu klev älsklingen innanför dörren så jag ska springa och pussa på honom! :)

Ha en trevlig fredagskväll!  :)
#1 - Linda

Å tack för kommentaren hos mig. glad. Jag har oxå haft föreställningen om att bebisar har den där bebismjuka huden. För det är ju det man alltid ser i tidningar och i reklamkampanjer... Men för att få den bebislena huden så gäller det väl att smörja var och varannan halvtimme. Går ju bra att smörja när de ligger stilla, men plutten här vill ju bara rymma...

#2 - Sandra Sacramento

Ja det är klart dem är, men ibland känns det hopplöst när inget fungerar :) Så söt lillen är, i den ålder vill man bara pussa och krama dem :) Man får ju passa på så länge det varar tiden går snabbt! Ha en trevlig kväll!

#3 - Danielsson

sv: ja, det är solglasögon från början men ena glaset gick sönder så hon tog ut de andra med :P

Ha de bra!

#4 - Jenny

Ja så är det verkligen, allt vänds upp och ner när ett litet barn kommer till världen..fast på ett bra sätt :)

#5 - angie

sv: aa skit läskigt:S skakar inombords , känner mej så rädd, arg o ledsen..undrar när d skett , om d tagit något osv..tack desamma..några planer för helgen?