bambi

Grannkrig
Haha... älsklingen hittade denna tråd på Flashback. Vilken knäpp kille, läs vad han har gjort:

Tjoflöjt,

jag har sedan någon månad tillbaka en sjukt irriterande granne, eller grannar rättare sagt. Det är ett par som har något fel på deras jävla hälsenor som gör att dessa dom dunkar hårt som fan i golvet när det går runt. Jag är sedan länge van lägenhetsmänniska, och de ljud som de gör ifrån sig låter verkligen som de gör på flit. Dvs att dom tar i lite extra när de går runt.

Till det så brukar idiotbruden springa runt med sina klackskor en vanlig vardag runt elva tolv-tiden på kvällarna. Sedan springer hon runt i lägenheten under tiden hon gör sig iordning. Går runt, runt runt. Hela tiden.

Så en kväll tröttna jag som fan på detta och sprang upp och ringde på, och skulle be snällt om hon kunde ta av sig stövlarna. Inne från lägenhten hör jag hur hon säger "att det står nån skum kille och ringer på dörren", sedan vägrar hon öppna dörren. Springer ner till mig, skriver en snäll lapp om detta och lägger i lådan. Det blev tyst sedan.

Dock så har inte deras jävla dunkande i golvet upphört, så jag bestämde mig för att väsnas lite jag också. Koppla in varenda högtalare jag kunde hitta och började dunka på lite, varpå det tog kanske 10 minuter innan grannen ovanför kom ner och ringde på dörren.

Eftersom jag älskar att ge tillbaka med samma medicin så öppna inte jag heller dörren. Utan jag skrek genom dörren och undrade vem det var. Varpå grannen presentera sig. Ond som jag är betvivlade jag på hans identitet så jag frågade om han kunde legitimera sig eller liknande. Notera att det var ganska sent på kvällen, och skulle inte öppna för vem som helst. Han är någon lumpensnubbe, så han ser lite biffig ut. Så han tog det ganska lugnt.

Han gör som jag säger iaf, och sticker in sitt körkort genom brevlådan. Vilket jag tar emot snällt, går ut med det till köket och klipper det i fyra bitar. Sedan slänger jag ut det genom brevlådan, går tillbaka till datorn och fortsätter lyssna på lite musik.

Nu har jag inte hört av grannarna på någon dag. Men känner på mig att det här kommer få konsekvenser. Så nu vädjar jag till Er på flashback om hjälp. Vad kan jag förvänta mig, och hur ska jag kontra allt detta?

Har jag gjort något olagligt, med det jag nämnt ovan?

Om ni vill läsa hela tråden så finns den här.
#1 - jayne

OJ...

Hm... undrar om detta är sant.. Jag skrattade i allafall åt det hela!!!

Vilken söt liten babys du har på din header,liten trollunge!!!!

#2 - Frida

SV: Ja, det får man verkligen hoppas att den inte är :P



Haha, känner igen mig i det du skriver. Vi har också jobbiga grannar och de finns både i lägenheten mittemot och ovanpå. Det personer på 20-25 år som har fest varenda helg. Musiken dånar och festgästerna sitter gärna i trapphuset och grälar långt in på småtimmarna. Var och varannan helg ligger det också spyor och pisspölar vid entén.

Skulle gärna klaga på detta och önskar att jag var lika modig som du och kunde klippa sönder ett par IDkort eller två, men då jag själv har en hund som skäller ganska högt när någon går förbi vår dörr (ej på natten dock) så vet jag inte om det är vidare smart :P



Kul blogg att läsa :)



mvh

#3 - Frida

Hoppsan ! Jag förstod helt fel, trodde det var du som hade klippt kortet. Men nu gick det upp ett ljus :P



mvh

#4 - Ida

men gud haha. Vilken snubbe. Men njaa.. Jag skulle nog inte vågat. Ja menar, det känns lite väl att klippa någons körkort.. Känns som om storyn är lite fejk faktiskt..

#5 - Agnieszka

hihi så jävla sjuk människa... men ack så roligt att läsa!

kram

#6 - Barbamorsan

Kan bara instämma - Detta var kul och galet. Var inne och läste men orkade inte igenom hela tråden :) Trevlig helg!

#7 - Andreas Sjöström

Haha ;P

#8 - Melissa

MEN GUD! Så kan man ju inte göra! Åh, herregud... stackaren... han kommer att få stå ut med mer än dunkanden i fortsättningen... oj ojoj...



Tack för kommentaren också! Ja, jag försöker att se det så. De vill ju att jag skall vara glad...