bambi

Hell's Kitchen

Jag har alltid gillat att se på Hell's Kitchen. Och jag måste erkänna att jag tycker att Gordon Ramsey är ganska sexig. Fast egentligen är han ju inte så snygg, men det måste vara hans självförtroende och kaxighet? Eller är det för att han gillar att laga mat? Jag vet inte? Men jag skulle aldrig kunna vara ihop med någon som är så bestämd och skriker och gapar så... fast han gör nog inte så hemma. Men jag gillar honom i allafall och är glad över att tv3 har börjat visa säsong 3 klockan 17.00 på vardagar.



Det finns en kille som är med denna säsong som heter Aaron. Han har gråtit under varje avsnitt och han blir anfådd, svettas och måste ta pauser hela tiden. Jag förstår inte varför han har sökt till programmet om han är så känslig? Han måste ju ha vetat vad han gav sig in på. Men han åker nog ut snart... för han får inte mycket gjort i köket.
#1 - Katinka

Vad är Marengs? Nätbutik eller? Tack!

#2 - angela

Han e allt sexig den där Gordon =) Om man kolla på kanal 5's Gordon Ramsay the F word eller vad d nu heter verkar han vara ganska gullig med sin familj o sina vänner.

#3 - Sara

Jag håller helt med angående Gordon Ramsey. På nåt vis tycker jag att han är väldigt attraktiv men han är inte direkt bildskön. Men det är som du skriver, hans attityd och självsäkerhet som gör det. :-) Han har lite umpff! ;-)

#4 - anna

haha jag såg han häromdagen. fattar inte helle rvarför han har sökt :P

#5 - Katinka

Hej igen! Jag antar att du fick mina kommentarer där jag tackade?