bambi

Lördag
God morgon allihopa! Vi vaknade runt 08.30 idag av att plutten låg i sin säng och pratade. Vi kramades och pratade lite i sängen och gick upp och åt frukost. Idag så ska vi ägna hela dagen åt lägenheten. Jag blir snart tokig på att ha så rörigt runt omkring mig! Det går inte! Jag mår fysiskt dålig av att inte ha ordning och reda!



Jag tvättade min Odd Molly jacka här om dagen. Den är ju i färgen chalk (ljus beige) så all smuts syns så väl på den. Vår bil är inte den renaste direkt och jag råkade gå emot den lite förut så jag kände att jag var tvungen att tvätta den. Det går att tvätta den i tvättmaskin i 40 grader, vilket verkligen är superbra när det är en ljus jacka. Trodde att jag skulle behöva lämna in den på kemtvätt! Men den blev som ny igen efter att ha tvättats! Love it so much!

Neee... nu ska vi sätta igång och städa och fixa! Men jag tar nog nån bloggpaus eller två! Ha en underbar lördag! :)
#1 - Sofi

Haha ja det skulle jag nog behöva göra med min också. Det är enda nackdelen med ljus jacka :/

Grymt snygg är den iaf!!

#2 - Felicia

Åh hej! Googlade och kom till detta inlägg. Jag har exakt en likadan jacka i samma färg som behöver tvättas... Men problemet är att jag aldrig har tvättat en jacka förut. Hur mycket tvättmedel behövs? Vilken tvättinställning ska jag ha? Blir pälsen "klumpig" eller är den fortfarande mjuk ich fin efter tvätt? Hur ska jackan torkas?

Svar: Hej! Man tvättar den enligt tvättrådet, tror att det var 40 grader på denna. Ha normalt med tvättmedel. Den blir som ny igen!
bambi