bambi

Mys och lek
     


Nu är vi hemma efter att ha varit hemma hos Linda och Annie ett tag. Annie är 11 månader gammal och har precis lärt sig att gå. Hon är verkligen världens sötaste (efter Zack förstås). Det är så gulligt att se dom tillsammans.

Jag var väldigt avundsjuk på Lindas snygga dVb jeans (Denim by Victoria Beckham), jag vill också ha! Jag älskar ju jeans så mycket och är lite trött på mina... har inte köpt nya jeans på evigheter!


Tyvärr så är det ont om dagisplatser här i Stockholm och Linda ska börja jobba den 20 februari är det tänkt, men enda platsen hon kan få är långt borta vilket kommer göra att det tar 2 timmar för henne att ta sig till jobbet!! Det är tydligen väldigt svårt att få en plats så här på våren. Vi kommer att ställa oss i kö så fort Zack blir 6 månader så att vi får en plats. Vi har inte riktigt bestämt när han ska börja dagis än... men bäst att ställa sig i kö direkt i allafall.

Nej, nu ska vi se på Let's Dance!
#1 - Malin

Gudars skymmning vilken skillnad det är på storstad och lantliv. Här kan man nästan lämna barnet samma dag som man behöver börja jobba. Man säger bara hej, Det här är Albin och jag kommer tillbaka klockan sex. Tjo! :D