bambi

Natt 2 av Projekt "No more night-meals"

Natten till idag var alltså natt 2 av vår matavvänjning under nätterna. Natt 1 kan ni läsa om här.

Även denna natt gick över förväntan. Zack somnade runt 21.30 och vaknade först vid ca 02.30 och gnällde lite som sedan eskalerade till lite gråt. Sambon gick upp och tröstade honom lite och då somnade han snart om.

Sen så vaknade jag vid 04.45 av att det kändes som om brösten skulle sprängas. Så jag gick upp och smög ut i köket för att pumpa lite. När jag sitter där och pumpar så hör jag Zack inifrån sovrummet, så han vaknade kanske av att jag gick upp. Men det var bara ett kort skrik/gråt, men sambon sa att han även då var uppe och lite snabbt tröstade Zack.

Sen blev det frukost (amning) för Zack vid ca 06.30.

Så denna natt var det alltså knappt någon gråt alls! Så skönt! :)

#1 - Mamma Melissa

Åh, vad skönt att det går bra för er! Så bra som det är möjligt nu i början!:.) Hoppas att det fortsätter såhär, men om det inte gör det så försök minnas att det har faktiskt gått såhär bra och kämpa vidare. :.)

#2 - Agnieszka

vad skönt att det går så himla bra!!!

#3 - Jempajenny

Roligt att det fortsätter gå bra för er! Vi hade en liten kamp inatt Agnes och jag, men det berodde på att vi var borta igår kväll och väckte upp henne 2 ggr (in och ur bilen)! Så mellan 01.15 och 02.15 höll jag på att söva henne inatt... Trött idag! Men hon åt inte mellan kl. 19.30 och 06 och somnade om och sov till strax innan 08. Heja oss!

#4 - emelie

Jag fick ont i magen.. varför ska du vänja av honom från att äta på natten när han är så liten??

Min dotter är 1 månad äldre och självklart får hon mat på natten.. Jag tycker det är helt fel. Kan inte förstå varför.. Att skaffa barn innebär att ge dem mat på natten. Men förklara gärna varför.

kram emelie

#5 - Madeleine

Kommer ihåg den tiden. Tror Amanda var ca 5månader dp vi slutade amma helt på natten, på två nätter tror jag att det gick - gäller att vara envis bara!! Ett barn på 4 månader tror jag d är klarar sig utan nattmål!! Då Amanda var 6-7 månader började hon sova i eget rum, stördes så mycket av Pappas snarkningar, hehe.. Sen dess sover hon HELA nätterna i eget rum ;-)