bambi

Nordpolen
Haha... vilken skum människa. Stackars programledare får inte ur honom nånting... inte den lättaste personen att intervjua!
#1 - Nina

haha sjukt! varför tacka han ja till att komma dit? han måste ju ändå veta vad det handlar om ?! hah.

#2 - Emma och Nova

Hejsan! Va glad jag blev över att du tycker om min bloggdesign :) Du får gärna använda min design eller delar av den :) Mitt tidigare inlägg om att en del har dålig fantasi handlar om ett visst par som varit våra vänner. Dom började med att ta vårt bebisnamn och dessutom försöker dom leva vårt liv samtidigt som dom bara pratar illa om oss. Så nu är jag lite småtrött på att göra saker bara för att se att dom gjort exakt samma sak 2 min senare och säger att det var deras idé från början. Men med övriga känns det bara roligt om jag gör något som uppskattas :)



Zack är ju verkligen superduktig som både kan stå och sitta så fint :) Nova har börjat med att vi måste sätta henne upp så hon kan vara rak i ryggen när hon sitter i knät men änsålänge är hon lite vinglig i huvudet så det ser lite kul ut när hon kämpar och kämpar för att hålla huvudet stadigt :)Helt otroligt vad dom lär sig mycket på kort tid fast dom är så små :)



Kram

#3 - Katinka

Ett gemensamt intresse för Odd Molly är värt mycket! Ett pris är dig tilldelat! Att bruka efter behag. Ha det bra. Kram!

#4 - Julia - en ung mamma

http://www.lyxoutlet.se/ Lägger då och då upp Odd Molly till väldigt plånboks vänliga summor =)



Inte något fint just nu men vem vet!

#5 - Malin

Va roligt att hon blev så arg?! BJUD PÅ DIG SJÄLV! HAHA! :D



Om jag hade varit där hade de sagt - Malin, tyst.. Bjud inte så mycket av dig själv. Tyst.. Schh..

#6 - Ida

haha, han verkar lite efter. Faktiskt.....

#7 - Mandy

haha lite mysko :P ^^

#8 - Micaela

Haha, vilken kuf! :D



Svar på din kommentar - jag är något av en hypokondriker. Minst en gång i månaden är jag säker på att jag har en allvarlig sjukdom och efter mitt inlägg om att jag varit på provtagningen har min mobil gått varm av samtal och sms från orolig vänner :)



Tack för tipset om var man köper Dermalogicas produkter billigast.

#9 - erika

haha den där hade inte jag sett, vilken snubbe! skrattar högt!

#10 - Linda

Fy fasen (ville egentligen skriva något fulare ord...) vilken dryg människa. Surfade av misstag.. he he in på din blogg. Men är glad att jag gjorde det. Du skriver jätteroligt och intressant. Är själv mamma och lärare (yngre åren). Plus att jag äger ett Odd Molly-plagg som är det finaste jag har. En kofta. Dyr som attan men värd varenda krona. Ha ha. Ha det gott. En riktigt go liten kille du har./Kram Linda

#11 - Lodjuret

Han är ju bara nervös! Stackaren. Jag tycker hon var väldigt dryg som intervjuade.