bambi

"Nyblivna" föräldrar enligt H&M

Jag håller på och kollar igenom vad Zack har för kläder i nästa storlek, 74 cl, eftersom han håller på och växer ur sina storlek 68 kläder. Men så är han ju 67,2 cm lång + ganska så tjock... så det är inte så konstig  :)


Det han än så länge har i storlek 74 är: 5 bodies, 2 bodysuits, 2 par byxor, 5 tröjor och en heldress.

så det som behöver inhandlas är några pyjamas, några byxor och kanske någon body till. Vi fick hem H&Ms baby-katalog igår och det fanns ju massvis med fint! Det blir nog en beställning därifrån, även fast jag är tveksam till kvalitén, men vi fick 50% rabatt på ett babyplagg som "nyblivna föräldrar" (känner inte oss så "nyblivna" längre). 

#1 - Anneli

Hur har ni fått tag i den?? Bebiskatalogen alltså?! JAG VILL OCKSÅ HA!!!

Måste kolla in hemsidan om det går att beställa... våran lilleman är i samma sits, han måste snart börja använda 74 för han blivit sååå rund! Byxorna spänner över magen Stackar´n MEN mysigt är det!!



Kramar Anneli

#2 - Ann-Louise

Det är inte klokt vad snabbt de växer ur sina kläder... jag har "tvingat" på William sina storlek 62 fram tills för någon vecka sedan för han hade så mycket fint som jag inte ville lägga undan redan och nu när vi börjar med 68 har han nästan vuxit ur det mesta redan....

#3 - Emelie

Kvaliteten på H&M är helt ok. Ganska så bra om jag ska vara helt ärlig. Så länge jag håller mig till 100% bomull, så brukar de behålla formen. Ibland händer det ju att färgerna försvinner lite för snabbt, men det har de gjort på min dotters plagg från bl a Holly's, Svea, Nova Star och Ralph Lauren också.



Den stora fördelen med H&Ms kläder är att det finns många fina plagg som man inte behöver vara alldeles för rädd om. Därför passar de perfekt som dagisplagg! Den STORA nackdelen är att de har såååå trååååkigt klädutbud för småkillar. Nästan bara ljusblått, grått och brunt med antingen Snobben eller Nalle Puh på. Flickkläderna är faktiskt mycket roligare. Tråkigt är också att det inte finns så mycket unisex-kläder.

#4 - Jessica

Vill bara tipsa dig om du ska köpa på H&M, dra till en storlek större! På min son som inte ens är specielt rund, sitter tröjorna i 'hans' storlek tajt om magen.



Annars tycer jag H&Ms kläder är jättebra 'vardagskläder' där man får räkna med spill och allt vad det innebär. Har tvättat mina många gånger, och än håller dom både färg och form!

#5 - Nina

tack för ditt svar :D



ja har fått några inbokade besök, vi skulle få undervisning i babymassage - tycker det låter spännande. Roligt att kunna göra så mkt ihop med folk som har bebisar i ungefär samma ålder.



fick oxå det där kortet, som man kan hämta ut en bokgåva, man ska bara ta sig dit oxå =) Hoppas den är bra! Om du lyckas hämta den innan mig så får du skriva vad det är för någe och om det var någe vettigt =)