bambi

Provat lite Odd Molly


Vi har varit på stan en sväng. Först blev det Polaren o Pyret (visar sen vad jag handlade där), sen NK där jag provade Odd Mollys Make Out Blouse. Den var verkligen jättesöt och jag var verkligen sugen på att köpa den, men jag väntar nog hellre tills dom får nästa leverans så att jag får tag på nåt som jag verkligen verkligen vill ha.


Jag tittade även på denna underklänning från Odd Molly som var suveränt fin! Jag älskar deras underklänningar, jag har två stycken och dom används flitigt! Bilden är tagen från Zoovillage, där den finns att köpa för 760 kr.

Sen var jag även till KappAhl och Åhlens City och shoppade lite. Jag visar bilder sen!
#1 - knivlisa

Hej, polarn och pyret har ju skitfina bebiskläder för halva priset!! Jag köpte på mig för jag har en del kompisar som ska få barn..

#2 - Katinka

Ja, nu har ju en del Odd Molly kommit in och man blir ju riktigt sugen måste jag säga. Men jag avvaktar också lite nu och ligger långt. Nästa leverans borde väl komma i nästa vecka då?

#3 - Jolanta

Hej igen!

Din son är så lik dig och så söt!

Apropå Makeout Blouse:

ja, den är mycket fin med alla bröderier, men materialet (poplin heter denna bomullssort) är sådant att det samlar allt hår och ludd i hemmet på sig. Jag har haft en tunika Nr 611 från Amore, Spare, Integritas-kollektionen, tröttnat på att använda klädrulle varje gång jag använde den... Och så kan man inte ha det med koftor, denna 3/4 ärm passar inte till det...Inte genomtänkt, Odd Molly!